:

Hur avslutar man Star Rider?

Innehållsförteckning:

 1. Hur avslutar man Star Rider?
 2. Hur tar man bort ett konto på Starstable?
 3. Hur kommer man in på Starstable?
 4. Hur kan jag byta server i Star Stable?
 5. När kommer Star Stable till mobilen i Sverige?
 6. Varför går det inte att spela Star Stable?
 7. Vad händer om man byter server i SSO?
 8. Vilken tid kommer Star Stable uppdatering?
 9. Hur laddar man ner Star Stable på Ipad?
 10. Hur länge brukar Star Stable uppdatera?
 11. Kan man ha Starstable på Ipad?

Hur avslutar man Star Rider?

Du kan avbryta din Star Rider-prenumeration när som helst genom att logga in på ditt konto, klicka på knappen Konto längst upp till höger > Inställningar > Avbryt prenumeration.

Hur tar man bort ett konto på Starstable?

Du kan begära att vi inaktiverar ditt konto genom att kontakta vår kundtjänst via kontaktformuläret på vår hemsida. De kommer då att berätta hur du ska göra.

Hur kommer man in på Starstable?

Nu har tiden kommit för Star Stable att flytta över alla spelare till launchern en gång för alla. Det här betyder att alla som vill spela Star Stable behöver ladda ner en fil och installera den på sin dator så att de kan starta spelet utan att använda en webbläsare.

Hur kan jag byta server i Star Stable?

Vår sida för att byta server hittar du genom att logga in på vår webbplats och klicka på Konto > Inställningar > Byt server.

När kommer Star Stable till mobilen i Sverige?

Star Stable My Friends & Horses är från och med i dag tillgänglig att ladda ner i App Store för iPhone, en version för Android kommer att släppas nästa vecka! Nu kan du hålla kontakten med dina SSO-vänner i vår helt nya app!

Varför går det inte att spela Star Stable?

Om det inte fungerade, försök att ladda ner och uppdatera grafikkortets drivrutiner själv. Öppna Enhetshanteraren genom att klicka på Startknappen, klicka på Kontrollpanelen, klicka på Enhetshanteraren och därefter expandera posten Bildskärmskort. Dubbelklicka på kortet under den expanderade posten.

Vad händer om man byter server i SSO?

Vid byte av server måste spelare ha i åtanke att de inte längre kommer kunna se sina vänner i spelet som online så länge som dessa är på olika servrar, och om man en gång har bytt server finns det ingen garanti för att man ska kunna byta tillbaka igen.

Vilken tid kommer Star Stable uppdatering?

Varje Onsdag uppdaterar vi spelet med allt från, nya uppdrag, till nya funktioner! Då är spelservern stängd mellan klockan 10.00 och 14.00.

Hur laddar man ner Star Stable på Ipad?

Star Stable My Friends & Horses är från och med i dag tillgänglig att ladda ner i App Store för iPhone, en version för Android kommer att släppas nästa vecka! Nu kan du hålla kontakten med dina SSO-vänner i vår helt nya app!

Hur länge brukar Star Stable uppdatera?

Uppdateringen pågår mellan cirka kl 08.00 - 18.00 på onsdagar. Ibland kan det ta betydligt längre eller kortare tid. Vanligtvis avslutas den runt kl 14.00, och en beskrivning om vad uppdateringen innehåller brukar komma upp på hemsidan och spelets officiella Facebook sida lite tidigare.

Kan man ha Starstable på Ipad?

Star Stable Online släpps till Iphone och Ipad Svenska häst-mmo:et Star Stable Online släpps nu globalt och IOS. Rättelse: Star Stable Online finns till att börja med enbart på IOS och Ipad OS, inte Android. Star Stable Entertainment har inget datum för Android-lanseringen.