:

Har Bershka fri retur?

Innehållsförteckning:

  1. Har Bershka fri retur?
  2. Är det fri retur på ASOS?
  3. Kan man lämna tillbaka BH på hm?
  4. Varför finns inte Bershka i Sverige?
  5. Hur är Bershka jeans i storlek?
  6. När måste man returnera ASOS?
  7. Vart finns Bershka?
  8. Vart kan man köpa Bershka?
  9. Är Bershka svenska?

Har Bershka fri retur?

Personen du ger presenten till kan genomföra byten eller returer i butiken. Beloppet för de returnerade artiklarna återbetalas med ett tillgodokvitto när returen görs i butik. Om du inte har någon fysisk butik i närheten av dig - kontakta vår kundservice.

Är det fri retur på ASOS?

Vill du returnera en vara du inte vill ha? Vi förstår, ibland händer det att en vara helt enkelt inte funkar och du vill ha pengarna tillbaka. Oroa dig inte, så länge en vara skickas tillbaka i originalskick kan du göra en retur gratis med förbehåll för reglerna nedan som innehåller föreskrifter om Skäligt Bruk.

Kan man lämna tillbaka BH på hm?

Om kvitto på godkänd retur saknas kan du byta till en ny produkt för samma aktuella försäljningspris. Vid reklamation, ta med produkten och originalkvittot till en H&M butik.

Varför finns inte Bershka i Sverige?

I Bershkas svenska webbshop kan du köpa allt från det ordinarie sortimentet som du vanligen hittar utomlands. Ännu har Bershka ingen fysisk butik i Sverige men finns i 71 länder världen över. Källa: Chic.

Hur är Bershka jeans i storlek?

Jeansen jag köpte passade perfekt i längden, storlek 36 och jag är 175cm lång. All passade perfekt förutom låren, rumpan och midjan. Ifall man vill köpa ett par baggy jeans och är lite ”tjockare” så skulle jag rekommendera en storlek större.

När måste man returnera ASOS?

Dina lagstadgade rättigheter påverkas inte av detta. Om du returnerar en vara inom 28 dagar efter att den levererades till dig eller blev tillgänglig för uthämtning, kommer vi göra en återbetalning till din ursprungliga betalningsmetod.

Vart finns Bershka?

Bershka har 639 butiker i 42 länder, förutom Spanien bland annat Makedonien, Hongkong, Frankrike, Österrike, Ungern, Ryssland, Kroatien, Bosnien, Montenegro, Litauen, England, Belgien, Colombia, Portugal, Polen, Guatemala, Irland, Slovenien, Serbien, Grekland, Singapore, Cypern, Turkiet, Rumänien, Italien, Malta, ...

Vart kan man köpa Bershka?

I Bershkas svenska webbshop kan du köpa allt från det ordinarie sortimentet som du vanligen hittar utomlands. Ännu har Bershka ingen fysisk butik i Sverige men finns i 71 länder världen över.

Är Bershka svenska?

Försäljning av varor på denna webbplats utförs under varumärket Försäljning av varor på denna webbplats utförs under varumärket ”BERSHKA” av ITX Sverige AB (Org. Nr. 5), med registrerad adress Klara Norra Kyrkog 22 Stockholm, Sverige.