:

Vad händer om man inte hämtar ut Instabox?

Innehållsförteckning:

  1. Vad händer om man inte hämtar ut Instabox?
  2. Kan någon annan hämta ut mitt paket Instabox?
  3. Måste man verifiera Instabox?
  4. Kan privatperson skicka med Instabox?
  5. Vem är ägare av Instabox?
  6. Hur fungerar Instabox hemleverans?
  7. Hur lång leveranstid har Instabox?
  8. Vad händer med mina appar om jag byter Apple ID?

Vad händer om man inte hämtar ut Instabox?

Jag kan inte hämta ut mitt paket idag, hur länge ligger det kvar? Ditt paket ligger i skåpet i tre dagar (helgdagar räknas som halvdagar). Efter tre dagar hämtar vi hem ditt paket till vårt lager och du kan då inom 10 dagar beställa en ny utkörning till samma, eller ett annat av våra skåp, utan extra kostnad.

Kan någon annan hämta ut mitt paket Instabox?

Antingen vid jobbet, hemma eller nere på stan. Paketet hämtar du enkelt ut med en PIN-kod som du får på SMS. Det går självklart fint att skicka en kompis, partner eller familjemedlem för att hämta ut ditt paket också, så länge hen har koden.

Måste man verifiera Instabox?

Instabox använder Bank-ID som legitimering för att säkerställa så att det är rätt person som får ta del av frakthandlingarna. Hejsan Gunilla, Då får du välja ett av våra andra leveransätt. Det Instabox som kräver BankID och vi kan inte ändra på det.

Kan privatperson skicka med Instabox?

Börjar med C2C-frakt Frakttjänst innebär att privatpersoner ska kunna använda skåpen för att skicka varor mellan varandra. Instabox gör ingen hemlighet av att man tar upp kampen med etablerade aktörer på området. Tänk att kunna skicka en julklapp till mormor tvärs över landet, på bara ett dygn.

Vem är ägare av Instabox?

Fakta. Instabox grundades 2015 av Alexis Priftis, Staffan Gabrielsson och Johan Lundin. Förutom ursprungliga grundarna återfinns EQT Ventures och investmentbolaget Creades bland ägarna.

Hur fungerar Instabox hemleverans?

Hur fungerar det? Välj Instabox i kassan hos din favoritbutik. Vi skickar ett SMS med trackinglänk och pinkod. Du hämtar ut ditt paket med pinkoden, utan att behöva stå en endaste sekund i kö hos postombudet.

Hur lång leveranstid har Instabox?

Ditt paket ligger i boxen i tre dagar (helgdagar räknas som halvdagar). Efter tre dagar hämtar Instabox hem ditt paket till sitt lager och du kan då inom 10 dagar beställa en ny utkörning till samma, eller ett annat skåp, utan extra kostnad.

Vad händer med mina appar om jag byter Apple ID?

Inget försvinner, men du måste logga in på ditt gamla ID för att uppdatera vad du köpt med det.