:

Kan inte ändra standardwebbläsare?

Innehållsförteckning:

 1. Kan inte ändra standardwebbläsare?
 2. Vilket är min webbläsare?
 3. Hur gör man för att få en standardwebbläsare?
 4. Hur Ändrar du din standardwebbläsare i Windows 10?
 5. Hur gör du för att ställa in en standardwebbläsare?
 6. Hur kan du byta webbläsare?

Kan inte ändra standardwebbläsare?

Ange Chrome som standardwebbläsare

 • Klicka på startmenyn på datorn.
 • Klicka på Inställningar .
 • Klicka på Appar. Standardappar.
 • Klicka på Google Chrome.
 • Klicka på den aktuella inställningen under varje filtyp eller länktyp som du vill ändra. ...
 • Klicka på Google Chrome. ...
 • Avsluta genom att stänga inställningarna.

Vilket är min webbläsare?

Det är en bra fråga. De mest vanliga webbläsarna idag är Internet Explorer, Edge, FireFox, Safari och Chrome. Om du klickar in dig på någon av följande länkar: https://www.whatismybrowser.com/ eller https://www.whatsmybrowser.org/ får du reda på vilken webbläsare du använder samt vilken version du har installerad.

Hur gör man för att få en standardwebbläsare?

Bläddra ner och klicka på Webbläsare. I detta fall kommer ikonen visa antingen Microsoft Edge eller Välj din standardwebbläsare. På skärmen Välj en app, klicka på Firefox för att ställa in den som standardwebbläsare. Firefox är nu din standardwebbläsare.

Hur Ändrar du din standardwebbläsare i Windows 10?

Hur du ändrar din standardwebbläsare i Windows 10. ... Bläddra ner och klicka på Webbläsare. I detta fall kommer ikonen visa antingen Microsoft Edge eller Välj din standardwebbläsare. På skärmen Välj en app, klicka på Firefox för att ställa in den som standardwebbläsare.

Hur gör du för att ställa in en standardwebbläsare?

Bläddra ner och klicka på Webbläsare. I detta fall kommer ikonen visa antingen Microsoft Edge eller Välj din standardwebbläsare . På skärmen Välj en app, klicka på Firefox för att ställa in den som standardwebbläsare. Firefox är nu din standardwebbläsare. Stäng fönstret för att spara dina ändringar.

Hur kan du byta webbläsare?

Hur du byter webbläsare. Är du missnöjd med din nuvarande webbläsare är det mycket enkelt att byta. Ett tips är att gå till sidan whatbrowser.org. Där ser du var du har för nuvarande webbläsare och om den behöver uppdateras. Under ”Try a different browser” finns länkar till alla de stora alternativen.