:

Kan man ändra sin PIN kod?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man ändra sin PIN kod?
  2. Hur många siffror har en pinkod?
  3. Vad är Pin-kod Swedbank?
  4. Vad är Pin-kod iPhone?
  5. Hur får man tag i sin PUK kod?
  6. Måste man ha pinkod på iPhone?

Kan man ändra sin PIN kod?

För att göra detta måste du gå till telefoninställningarna. Du bör leta efter avsnittet "säkerhet", som du förmodligen hittar på fliken avancerade inställningar på telefonen. Nästa steg blir att lokalisera och trycka på fliken "SIM-kortlås", där du hittar fliken för att ändra koden i "ändra SIM-korts PIN-kod".

Hur många siffror har en pinkod?

Med pin-kod menar vi koden som skyddar sim-kortet, den koden är densamma även om du flyttar sim-kortet till en ny telefon. Pin-koden är alltid 4 siffror.

Vad är Pin-kod Swedbank?

Bankkort - PIN-kod för nytt kort PIN-koden levereras i appen eller internetbanken. Du ser även koden när du aktiverar ditt kort. Om du har valt att få PIN-koden via post kommer du att få den hem i ett brev. Du får koden några dagar efter det att du fått kortet.

Vad är Pin-kod iPhone?

Lås ditt SIM-kort med en PIN-kod (Personal Identification Number) för att få en identifieringskod för telefonsamtal och mobildataanvändning. Du kan använda en SIM-PIN för att förhindra att andra personer använder ditt SIM-kort för telefonsamtal och mobildata.

Hur får man tag i sin PUK kod?

Pin- och puk-koden följer också med i det brev du får hem när du beställer en mobil. Du hittar koderna på plastkortet som simkortet sitter fäst på vid leverans. Du kan också få puk-koden direkt i våra butiker.

Måste man ha pinkod på iPhone?

SIM-pinkoden som, om den är aktiverad, krävs för att låsa upp ditt abonnemang för användning efter omstart av telefonen. Utan den här koden går det inte att ringa telefonsamtal eller använda mobildata. OBS! Det går dock utmärkt att i övrigt använda telefonen.