:

Var ligger Utforskaren i Windows 10?

Innehållsförteckning:

  1. Var ligger Utforskaren i Windows 10?
  2. Vad är Utforskaren i datorn?
  3. Hur startar jag Utforskaren?
  4. Måste starta om Utforskaren?
  5. Hur ser Utforskaren ut?

Var ligger Utforskaren i Windows 10?

Utforskaren finns även i Windows 10. Du kan öppna den på tre olika sätt: Välj Start -knappen och leta reda på den på Start-menyn. Tryck på Windows-tangenten + E.

Vad är Utforskaren i datorn?

Utforskaren (engelska: Windows Explorer) är ett filhanteringsverktyg i Microsoft Windows. Utforskaren introducerades med Windows 95 och ersatte då Filhanteraren som fanns i Windows 3 och tidigare.

Hur startar jag Utforskaren?

Om du vill öppna Utforskaren i Windows 10 väljer du dess ikon i Aktivitetsfältet, trycker på Windows-tangenten + E på tangentbordet eller väljer Starta > Dokument (direkt under användarikonen).

Måste starta om Utforskaren?

Att bara starta om Utforskaren är dock snabbare. En omstart av Windows löser ofta många problem. Men det är ett lite känt faktum att det i många fall räcker med att starta om Utforskaren (explorer.exe) – och det går mycket fortare.

Hur ser Utforskaren ut?

Utforskaren har en ny, strömlinjeformad snabbmeny som gör det enklare att komma åt vanliga kommandon. Högerklicka på en fil för att komma åt den nya snabbmenyn. Mer information finns i Söka efter objekt på snabbmenyn i Utforskaren.