:

Varför ser Facebook så konstig ut?

Innehållsförteckning:

  1. Varför ser Facebook så konstig ut?
  2. Varför har Facebook ändrat utseende?
  3. Vad är det för fel på Facebook?
  4. Hur får man nya Facebook?
  5. Kan inte byta profil på Facebook?

Varför ser Facebook så konstig ut?

Om Facebook inte ser ut på rätt sätt i din webbläsare kan det bero på ett cacheproblem eller ett tillfälligt dataproblem. Om detta inte löser problemet kan det bero på att du använder webbläsartillägg från tredje part. Vi rekommenderar att du avaktiverar dessa tillägg innan du försöker besöka webbplatsen på nytt.

Varför har Facebook ändrat utseende?

Utseendet följer de idéer som Facebook presenterade på sin F8-konferens vid den här tiden förra året, och handlar bland annat om att fokusera mer på de delar av Facebook som folk faktiskt uppskattar: grupper, att skapa händelser och att skicka meddelanden.

Vad är det för fel på Facebook?

Uppdatera appen Innan vi fortsätter att ta bort och installera om Facebook-appen måste vi kontrollera om både Apple App Store och Google Play Store är hitta en ny appuppdatering. Det är inte vanligt för Facebook att begränsa åtkomsten till sin plattform eftersom den inte har den senaste uppdateringen installerad.

Hur får man nya Facebook?

Mobil. För att prova "Nya Facebook" på din Android- eller iOS-enhet, se bara till att du kör den senaste versionen av Facebook-mobilappen.

Kan inte byta profil på Facebook?

Om du använder Facebooks mobilapp, kontrollera att du använder den senaste versionen. Om du använder Facebooks mobilapp, stäng appen och öppna den igen. Om du använder en mobil enhet, kontrollera att du är ansluten till ett stabilt data- eller wifinätverk. Om du använder en dator, uppdatera sidan och försök igen.