:

När kan man byta till sommardäck 2022?

Innehållsförteckning:

  1. När kan man byta till sommardäck 2022?
  2. Kan inte slutföra order Elgiganten?
  3. Hur avbokar jag på Elgiganten?
  4. Vad är en beställningsvara?
  5. Kan man ångra ett köp på Elgiganten?
  6. Hur kontaktar man Elgiganten?

När kan man byta till sommardäck 2022?

Transportstyrelsen sätter upp specifika datum för när det är dags att byta däck. I år är kraven på vinterdäck från 1 december 2021 till 31 mars 2022. Dubbdäck är tillåtna från 1 oktober 2021 till 15 april 2022. Inför varje däckbyte bör man se över sina däck, sätt säkerhet framför priset.

Kan inte slutföra order Elgiganten?

Om din order inte kommer fram eller ordern saknar vissa varor, ber vi dig kontakta Partnern direkt för att hitta en lösning. Du kan enkelt kontakta Partnern via mina sidor.

Hur avbokar jag på Elgiganten?

Så här gör du:

  1. Besök din närmaste Elgiganten butik och ta kontakt med en av våra medarbetare. Här kan du alltid returnera varor.
  2. Kontakta vår kundtjänst för att ändra en order. - För att få snabbast möjliga hjälp är det bra om du har kvitto eller ordernummer lätt tillgängligt.

Vad är en beställningsvara?

Produkten jag vill köpa har lagerstatus "beställningsvara", vad betyder det? Är produkten en beställningsvarabetyder det att vi inte har produkten i lager. Vid en beställning av en produkt, kommer vi göra en beställning hos vår leverantör och den beräknade leveranstiden beror på leverantörens utbud av produkten.

Kan man ångra ett köp på Elgiganten?

Öppet köp Produkter levererade av Elgiganten Aktiebolag kan returneras i butik. Ta med produkten, kvittot och eventuellt emballage till butiken, så får du pengarna tillbaka för köpet. Produkten måste vara komplett, ren och oskadd. Undantag ärtjänster, kök, presentkort, -köpet-produkter samt produkter med abonnemang.

Hur kontaktar man Elgiganten?

Föredrar du att använda Facebook för att kommunicera med oss så är väggen fortsatt öppen, men för frågor som kräver utväxling av privata upplysningar hänvisar vi till chatten eller telefon (0771-115 115), där vi sitter redo att hjälpa dig vardagar kl 09-19 och lördagar kl 10-17.