:

Varför kan jag inte se mina betyg på antagning se?

Innehållsförteckning:

  1. Varför kan jag inte se mina betyg på antagning se?
  2. Varför står det obehörig på antagning?
  3. Vad innebär villkorligt antagen?
  4. Var kan jag hitta mina betyg?
  5. Hur får man reda på sina gymnasiebetyg?

Varför kan jag inte se mina betyg på antagning se?

Varför syns inte alla betyg och poäng? Vi hämtar bara uppgifter om betyg, högskoleprov och högskolepoäng när du gör en anmälan till en utbildning här på Antagning.se. Har du inte gjort någon anmälan kan du inte se dina senaste resultat under Mina meriter.

Varför står det obehörig på antagning?

Om det står att du är obehörig betyder det att vi ännu inte har fått betyg från dig som visar att du har rätt förkunskaper för den utbildningen.

Vad innebär villkorligt antagen?

Att bli antagen med villkor innebär att du är antagen och får påbörja kursen, förutsatt att du kan visa att du uppfyller det angivna villkoret (behörigheten) senast vid kursstarten. Den vanligaste anledningen till att bli antagen med villkor är att du är registrerad men saknar slutbetyg på en behörighetsgivande kurs.

Var kan jag hitta mina betyg?

Många personer kan få tag på sina betyg genom att använda Antagning.se och om du loggar in där kan du se betygen där. Annars är ett tips att du vänder dig till din gamla skola, förslagsvis studie- och yrkesvägledare, som bör kunna skicka dig dina gymnasiebetyg.

Hur får man reda på sina gymnasiebetyg?

Har du tappat bort dina betyg? Om du har tappat bort dina betyg kan du höra av dig till din skola för att en giltig kopia på betyget. Om skolan inte har kvar dina betyg ska du vända dig till Stadsarkivet i den kommun där du gick i skolan. Har du gått på en landstingsskola ska du vända dig till landstingets arkiv.