:

Hur fungerar ett Laserpass?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar ett Laserpass?
  2. Hur används en Krysslaser?
  3. Hur använder man ett Laservattenpass?
  4. Hur använder man en Planlaser?
  5. Vilken Bygglaser?

Hur fungerar ett Laserpass?

En linjelaser är ett "handfritt" vattenpass, även känt som ett laservattenpass. En linjelaser projekterar upp en laserstråle på exempelvis väggen, en laserstråle som är 100 procent rak.

Hur används en Krysslaser?

Vad är en krysslaser? Det är ett verktyg som gör det enkelt att sätta upp saker rakt på väggen. Lasern kastar en vågrät och lodrät laserlinje dit den pekas, vilket gör att du enkelt kan montera upp hyllor eller sätta upp kakelplattor helt rakt.

Hur använder man ett Laservattenpass?

Hjälper dig att att montera hyllor, tavlor och kakel rakt eftersom laservattenpasset projicerar en tydlig laserlinje på väggen, även i dagsljus. Enkelt att använda, även om du är själv, eftersom du kan fästa laservattenpasset i väggen och arbeta med båda händerna.

Hur använder man en Planlaser?

En planlaser är helt enkelt en roterande laser som ger en rak linje i horisontalläget. En fallaser är en laser som dels ställer in sig själv enligt ovan nämnda teknik, men som även tillåter att ställas in med ett angivet fall i x-led, och vissa av dessa kan ställas in både i x- och y-led. Dessa kallas då 2-fallslaser.

Vilken Bygglaser?

Låt avståndet avgöra ditt val av laser Inomhus – Vid vanliga jobb inomhus är arbetsavståndet sällan längre än 10-15 meter och då räcker det ofta med en korslaser utan mottagare. Större industrilokaler – En korslaser fungerar ofta bra, men kan behöva kompletteras med en mottagare om avstånden är längre.