:

Hur mycket kostar en bra tvättmaskin?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar en bra tvättmaskin?
  2. Vad är tvättmaskinens trumma?
  3. Vilken tvättmaskin är bäst i test?
  4. Vilken tvättmaskin är bäst i konsumentundersökningen?
  5. Hur många kilo räcker det för en tvättmaskin?
  6. Vad är den mest prisvärda tvättmaskinen?

Hur mycket kostar en bra tvättmaskin?

Många maskiner tvättar rent, men sköljer riktigt uselt. Några tvättmaskiner i testet kostar drygt 20 000 kronor, men du kan hitta maskiner för runt 5 000 kronor som tvättar utmärkt och som får utnämningen Bra köp.

Vad är tvättmaskinens trumma?

En tvättmaskin är försedd med en liggande eller stående så kallad "trumma" där kläderna läggs i. Sedan fylls denna med vatten och snurrar fram och tillbaka. Vattnet värms upp till den temperatur som ställs in och dessutom tillförs tvättmedel i vattnet.

Vilken tvättmaskin är bäst i test?

I tidningen Råd & Röns senaste test från januari 2020, är hela 150 maskiner med i sammanställningen. Bäst i test med 73 poäng är LG FH495BDS2/FH6F9BDS2 och på delad andraplats kommer flera tvättmaskiner från Miele bland annat modellerna WCG 130, WCI 330, WCI 120 som alla får 72 poäng. Bosch WAT283T8SN, som är vår mest prisvärda tvättmaskin, ...

Vilken tvättmaskin är bäst i konsumentundersökningen?

Bästa tvättmaskinstillverkare i denna stora konsumentundersökning blev, inte helt oväntat, Miele med poäng (460 tvättmaskiner från Miele utvärderades). På andraplats kom Bosch med 92 poäng och 1 890 undersökta tvättmaskiner. Läs gärna även vilket tvättmedel som är bäst, så att du drar full nytta av din nya tvättmaskin.

Hur många kilo räcker det för en tvättmaskin?

6-7 kg: För en liten familj på två eller tre personer. Mindre familjer och hushåll på 2-3 personer klarar sig i regel bra med en tvättmaskin som har 6 eller 7 kg kilos kapacitet.

Vad är den mest prisvärda tvättmaskinen?

Bosch WAT283T8SN, som är vår mest prisvärda tvättmaskin, ligger på en delad 8:e plats och får bra betyg i delmomenten tvätt och centrifugering. Samtliga tvättmaskiner på topp 15-listan är relativt dyra och kostar mellan 9 000-18 000 kronor.