:

Hur klippa barn med trimmer?

Innehållsförteckning:

 1. Hur klippa barn med trimmer?
 2. Hur man Snaggar håret?
 3. Vilken skäggtrimmer är bäst?
 4. Hur klipper man runt öronen?
 5. Vad är Multigroomer?

Hur klippa barn med trimmer?

Dra hårklipparen från nacken, upp mot huvudet och avsluta varje drag uppåt så att det inte blir en synbar kant till det längre håret. När nacken är klar, ställer du in hårklipparen på en längre längd och forsätter klippa allt hår uppe på huvudet. Avsluta med att forma till polisonger och trimma det nedersta nackhåret.

Hur man Snaggar håret?

Hur kort man ska snagga håret beror så klart helt på vilken look man är ute efter med sin “buzz cut”, som det kallas på engelska. Två millimeter är en vanlig minimilängd, men sedan går det så klart att ha längre om man vill ha ett fylligare snagg. Raka av helt är naturligtvis också ett stiligt alternativ.

Vilken skäggtrimmer är bäst?

Testvinnare - Skäggtrimmer

 • Philips OneBlade Pro QP6550/30. Bäst i test.
 • Philips 9000 Prestige BT9810/90. Bästa premiumvalet.
 • Philips OneBlade QP2530/30. Bästa budgetval.
 • Braun BT7220. Flest funktioner.
 • Remington MB4046 Beard Kit. Vi rekommenderar.
 • Philips Serie 700 MG7720/15. Bästa multigroom-trimmer.
 • Philips OneBlade QP6520/20.

Hur klipper man runt öronen?

Ta bort kammarna och sätt maskinen på 0 mm så att du kan få rena linjer i nacken och bakom öronen. För att helt komma åt bakom öronen så kan du vinkla hårklipparen lite mot sidan och använda kanten av klipparen. Om hårklipparen är varm så bör du vänta lite så att du inte irriterar huden.

Vad är Multigroomer?

En multigroomer är precis vad namnet säger. Det är en hårtrimmer som kan användas för att styla håret, trimma skägget eller avlägsna hår från kroppen. Flera tillbehör följer med multigroomer för att du ska kunna anpassa trimningen efter dina önskemål.