:

Var kan jag tvätta min husbil?

Innehållsförteckning:

  1. Var kan jag tvätta min husbil?
  2. Vilket vax till husbil?
  3. Kan man tvätta husbilen med såpa?
  4. Kan man tvätta husbil med högtryckstvätt?
  5. Hur putsar man plastfönster?
  6. Var kan man tvätta sin husvagn?
  7. Hur får man bort dom svarta ränderna på husbilen?
  8. Hur vaxar man en husbil?

Var kan jag tvätta min husbil?

Tvättanläggningar för husbilar

TypStadAdress
GDSBotkyrkaHallundavägen 2
GDSBromällamellan Bellas och Husvagnsexpo
GDSEnköpingÅkerbygatan 5/7
GDSFogelstaHavsörnvägen 1

Vilket vax till husbil?

Jag använder Globex 80 med vax. Rengör bra och lämnar en blank yta. Dosera enligt anvisning i tvätthinken och tvätta med långskaftad borste, skölj av och husbilen ser riktigt snygg ut. Jag blev mycket possitivt överraskad av Biltemas medel för att polera och vaxa upp husvagnens släta ytor.

Kan man tvätta husbilen med såpa?

Sv: Tvätta husbilen Jag skulle prova med flytande såpa först eftersom det är billigt och har det ståendes hemma. Det är flera här i klubben som använder det med gott resultat på både husbilen och personbilen. Grummes gröna såpa är samma som deras gula men är grönfärgad.

Kan man tvätta husbil med högtryckstvätt?

Det går bra att spola av husvagnen eller husbilen med en högtryckstvätt, men var försiktig runt takluckor, ventilationsgaller samt ventiler. Tänk också på att aldrig rikta vattnet från vattenslagen eller högtrycken direkt mot ett utvändigt kylskåpsgaller, vattnet kan då göra att kylskåpslågan inte vill tända.

Hur putsar man plastfönster?

PVC rengörs enklast med ljummet vatten och diskmedel eller grön såpa. ANVÄND ALDRIG KEMIKALIER! Svåra fläckar behandlas med vanligt diskmedel.

Var kan man tvätta sin husvagn?

Vissa campingplatser har möjlighet till tvätt. Var bara försiktiga med högtrycksspolning som inte är så bra, om man har för hårt tryck, samt att man inte bör använda avfettningsmedel. Men det visste ni väl redan efter att ha läst instruktionsboken. Lycka till med tvätteriet!

Hur får man bort dom svarta ränderna på husbilen?

Ett snabbt, enkelt och säkert sätt att ta bort svarta streck och ränder från glasfiber, metall och lackerade ytor. Spraya på, låt verka och torka bort. Tar ej bort vax eller polish.

Hur vaxar man en husbil?

Sv: Vaxning av husbilen. Varning får såpa mm. Är ni ute efter en matt husbil så är såpa o diskmedel perfekt ! Vill oxå på peka att vax är bara ett skydd vill man ha blankare så måste man polera först.