:

Hur får man gratis kassar på HelloFresh?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man gratis kassar på HelloFresh?
  2. Vad händer om man inte betalar HelloFresh?
  3. Kan man ändra leveranstid HelloFresh?
  4. Vilka dagar levererar HelloFresh?
  5. Var packas HelloFresh produkter?

Hur får man gratis kassar på HelloFresh?

Med rabattkoden får dina vänner en gratis matkasse, och för varje vän som gör en beställning får du en bonus som du kan använda nästa gång du gör din egen beställning. Utöver det har Hello Fresh löpande olika kampanjer med bra erbjudanden och rabatter som du kan ta del av här på sidan.

Vad händer om man inte betalar HelloFresh?

Om du inte betalar det utestående beloppet, även efter betalningspåminnelser, kommer HelloFresh att skicka ärendet vidare till ett inkassoföretag.

Kan man ändra leveranstid HelloFresh?

Skulle du behöva byta leveransdag eller tid kan du självklart göra detta genom att logga in på ditt HelloFresh-konto. Du gör detta genom att gå in på dina Kontoinställningar, välja Prenumerationsinställningar och sedan klicka på Leverans.

Vilka dagar levererar HelloFresh?

HelloFresh-kassen levereras – om du bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö – mellan 16–22, samt måndag och tisdag mellan 17–22. I övriga landet levereras kassen måndagar och tisdagar mellan 7–18.

Var packas HelloFresh produkter?

Med lager i Findus gamla produktionslokaler i Bjuv, som ägs av Catena, och ett leveransupplägg med hemleverans via Postnords lantbrevbäring ska man kunna täcka i princip hela södra Sverige med hemleverans. – Vi lanserade tjänsten i slutet av augusti och gjorde vår första leverans i Sverige den 1 september.