:

Hur kontaktar jag Kanal 5?

Innehållsförteckning:

  1. Hur kontaktar jag Kanal 5?
  2. Hur får jag in Kanal 5?
  3. Vilket bolag äger Kanal 5?
  4. Vem bor var Kanal 5?
  5. Hur kommer jag i kontakt med tv4 Play?
  6. Hur kommer man i kontakt med Discovery Plus?
  7. Varför har jag inte Kanal 5?
  8. Vad ingår Kanal 5?
  9. Har bor jag discovery+?
  10. Kan inte logga in på discovery+ Plus?

Hur kontaktar jag Kanal 5?

Behöver du hjälp? Vår kundtjänst via telefon är öppen varje vardag mellan 12.00 och 22.00. Ring oss på 0.

Hur får jag in Kanal 5?

Dplay är en streamingtjänst där du hittar innehåll från flera av de största och mest populära svenska och internationella kanalerna. Här hittar du innehåll från tv-kanaler som Kanal 5, Kanal 9 och Discovery Channel. Nu finns Dplay-appen för Android tillgänglig för både mobil och Android TV.

Vilket bolag äger Kanal 5?

Kanal 5 (tidigare Nordic Channel, TV5, TV5 Nordic, Femman) är en TV-kanal som sänder till Sverige, grundades 1989 och ägs av Discovery Networks Sweden som är ett dotterbolag till Discovery Communications.

Vem bor var Kanal 5?

Till vår hjälp finns Claes Malmberg som guidar tittarna med sin röst och bland de kändisar som väljer att öppna upp sitt hem ser vi bland annat Anis Don Demina, Sanna Lundell, Magdalena Graaf, Victoria Silvstedt, Rickard Olsson, Daniel Paris, Carl Jan Granqvist med flera.

Hur kommer jag i kontakt med tv4 Play?

TV4s kundtjänst telefonnummer: 08-459-40-00.

Hur kommer man i kontakt med Discovery Plus?

Kontakt Discovery+s Kundservice – Kundcenter Discovery+s kundtjänst telefonnummer: 031-31-31-139. Discovery+s kundcenter öppettider: Måndag-söndag: 09: 00-22: 00.

Varför har jag inte Kanal 5?

Du som har en tv-modul behöver utföra en kanalsökning för att kanalerna ska synas som de ska igen. Du som har en tv-modul, dvs. ingen fristående box, kommer behöva göra en kanalsökning för att Kanal 5 och TV12 ska fungera igen efter kanalomläggningen. Hur du gör en kanalsökning kan du läsa i instruktionerna längre ner.

Vad ingår Kanal 5?

Kanal 5 startade sina sändningar 1989 och erbjuder populära komedi- och dramaserier, starka sporträttigheter, film och en rad framgångsrika egenproduktioner. På Kanal 5 hittar du de senaste profilerna och det bästa humöret. Kanal 5 är den kanal som svenska tittare överlägset mest förknippar med ”Roligare tv”.

Har bor jag discovery+?

I discovery+ nya realityserie Här bor jag bjuder de in oss till sina hem för rundvisning. Vi får följa med när kändisarna visar upp sina favoritrum, inredningsdetaljer och hur de bor och lever samtidigt som vi får en inblick i deras vardag bortom kamerablixtar och offentlighet.

Kan inte logga in på discovery+ Plus?

Fyll i e-postadressen som du har registrerat. Du kommer att motta ett mail med en länk som du kan använda för att återställa ditt lösenord. Om du har gjort ovanstående men inte har mottagit något mail, så kan det vara att du har fyllt i en annan e-postadress än den som du har registrerat på discovery+.