:

Hur Markera flera filer?

Innehållsförteckning:

  1. Hur Markera flera filer?
  2. Hur kopierar man flera filer samtidigt?
  3. Hur markerar man alla filer i en mapp?
  4. Vad menas med filhantering?
  5. Hur markerar man flera bilder samtidigt på PC?
  6. Hur markerar man på dator?

Hur Markera flera filer?

Flytta en fil eller mapp Använd piltangenterna när du ska välja en fil eller mapp. Om du vill markera flera objekt håller du Skift nere och använder piltangenterna.

Hur kopierar man flera filer samtidigt?

Tangentbord

  1. Markera den första filen eller mappen genom att trycka på Blanksteg.
  2. För varje ytterligare ikon som du vill markera flyttar du fokus till ikonen och trycker på Ctrl+Blanksteg.

Hur markerar man alla filer i en mapp?

Om du vill markera alla filer/mappar i en mapp eller på en disk: Klicka på den första filen/mappen så att den blir markerad. På tangentbordet trycker du sedan ner CTRL-tangenten + A-tangenten. CTRL+A = markera allt.

Vad menas med filhantering?

Som gruppadministratör har du större befogenheter än vanliga gruppmedlemmar vad gäller filhantering. En fil som laddats upp, kan låsas och låsas upp av den användare som lagt till filen. Men som gruppadministratör så är det också möjligt att låsa upp filer som låsts av andra användare.

Hur markerar man flera bilder samtidigt på PC?

Om du vill markera flera bilder i följd klickar du på den första bilden, trycker på Skift och klickar sedan på den sista bilden du vill ha. Om du vill markera flera bilder som inte är i följd trycker du på Ctrl och klickar sedan på de bilder du vill ha.

Hur markerar man på dator?

Markera text med hjälp av tangentbordet Obs!: Om du vill markera ett helt dokument trycker du på CTRL + A. Placera infogningspunkter i början av ordet och tryck sedan CTRL + SKIFT + VÄNSTERPIL. Flytta pekaren till slutet av ordet, och tryck sedan på CTRL + SKIFT + VÄNSTERPIL. Tryck på START och sedan på SKIFT + END.