:

Hur mejlar man ASOS?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mejlar man ASOS?
  2. Hur får man kontakt med ASOS?
  3. Hur länge är det öppet köp på ASOS?
  4. Hur beställer man från ASOS?
  5. Är det fria returer på ASOS?

Hur mejlar man ASOS?

Anledningar till varför du inte tar emot mejl från oss: Om du har samtyckt kan det finnas flera anledningar till varför du inte får några mejl från oss. Din mejl-service kan ha snappat upp våra mejl som skräppost. För att se till att detta inte händer kan du lägga till asos@fashion.asos.com i din kontaktlista.

Hur får man kontakt med ASOS?

Online är vad vi gör bäst på ASOS, så vårt Kundservice-team jobbar främst via mejl. Vi har inget call center så vi kan inte ta emot stora mängder samtal.

Hur länge är det öppet köp på ASOS?

Om du returnerar en vara och begär en återbetalning inom 28 dagar efter att den levererades till dig eller blev tillgänglig för uthämtning, kommer vi göra en återbetalning till din ursprungliga betalningsmetod. Vi strävar efter att återbetala dig inom 14 dagar efter att vi tagit emot den returnerade varan.

Hur beställer man från ASOS?

Logga in med ditt lösenord och mejladress. Om du är en ny kund kan du registrera dig och skapa ett nytt konto direkt. Efter det kommer du tas till sidorna för att bekräfta och betala för beställningen.

Är det fria returer på ASOS?

Returnerar du en vara du inte vill ha? Vi förstår, ibland händer det att en vara helt enkelt inte funkar och du vill ha pengarna tillbaka. Så länge en vara skickas tillbaka i originalskick kan du göra en retur gratis med förbehåll för reglerna nedan som innehåller föreskrifter om Skäligt Bruk.