:

Hur Parkopplar man Harman Kardon högtalare?

Innehållsförteckning:

  1. Hur Parkopplar man Harman Kardon högtalare?
  2. Kan inte ansluta till Harman Kardon?
  3. Är Harman Kardon 4 vattentät?
  4. Hur funkar Harman Kardon?
  5. Är Harman Kardon vattentät?
  6. Vilken Harman Kardon är bäst?

Hur Parkopplar man Harman Kardon högtalare?

Ansluta med appen HK Remote: Gå till Apples App store eller Google Play store och ladda ned appen 1. HK Remote. Klicka på 2. +-ikonen på hemskärmen för att lägga till en ny enhet i nätverket och välj Harman Kardon Onyxi listan.

Kan inte ansluta till Harman Kardon?

Kontrollera att Bluetooth är aktiverat. Tryck på en enhet som är parkopplad men inte ansluten i listan med parkopplade enheter. När telefonen har anslutits till Bluetooth-enheten visas den som ansluten i listan.

Är Harman Kardon 4 vattentät?

Enheten är dammtät och vattenskyddad.

Hur funkar Harman Kardon?

Högtalaren kopplas in med ström och ställs in relativt snabbt med Google Home Appen. Efter att ha angett högtalare och namngett denna guidas man genom röstigenkänningen, vilket underlättar att Google Home reagerar på din specifika röst. Efter det loggar man in på streamingtjänsterna, som Spotify, och vips är det igång.

Är Harman Kardon vattentät?

Harman Kardon Onyx Studio 6 Bluetooth Högtalare Den här högtalaren har blivit uppdaterad med åren och den senaste versionen tål vattenstänk. Så du behöver inte oroa dig för att den ska gå sönder ifall du har den exempelvis i köket.

Vilken Harman Kardon är bäst?

Bäst ljudkvalitet av de sju högtalarna har den röststyrda Citation One från Harman Kardon. Ljudet är välbalanserat och fylligt, basen är omfångsrik utan att ta över. Audio Pro Addon C5 låter nästan lika bra som Citation One och har flera bra knappar som gör den lätt att använda, även om den saknar röststyrning.