:

Hur ansluter man till servern?

Innehållsförteckning:

  1. Hur ansluter man till servern?
  2. Kan ej ansluta till servern?
  3. Varför fungerar inte min Surf?
  4. När mobildata inte fungerar i din Iphone?
  5. Kan inte surfa på min iphone?

Hur ansluter man till servern?

Anslut till en filserver I Anslut till server, mata in serverns adress, på formen av en URL. Detaljer om vilka URL:er som stöds finns listade nedan. Om du har anslutit till servern tidigare kan du klicka på den i listan Senast använda servrar. Klicka på Anslut.

Kan ej ansluta till servern?

Kontrollera nätverkskabeln eller den trådlösa anslutningen till servern och TV:n. Kontrollera om ditt nätverk är ordentligt konfigurerat på din TV. Kontrollera din nätverkskabel/trådlösa anslutning eller din server. TV:n kan ha förlorat anslutningen till servern.

Varför fungerar inte min Surf?

Starta om enheten. Öppna appen Inställningar och tryck på Nätverk och internet eller Anslutningar. Vad alternativet heter beror på vilken enhet du använder. Inaktivera wifi och aktivera mobildata och se om det blir någon skillnad. Om det inte fungerar inaktiverar du mobildata och aktiverar wifi igen.

När mobildata inte fungerar i din Iphone?

Kontrollera ditt täckningsområde Stäng av och starta mobildata igen. Gå till Inställningar och tryck sedan på Mobilnät eller Mobildata. Om du använder din iPad kan du se Inställningar > Mobildata. Om du reser utomlands kontrollerar du att enheten är inställd för dataroaming.

Kan inte surfa på min iphone?

Om du har full täckning men ändå till exempel inte kommer ut på internet bör du börja med att slå på telefonens flygplansläge och sedan slå av det igen. Om det inte hjälper kan du prova att starta om telefonen. Någon av dessa åtgärder brukar oftast lösa problemet.