:

Hur blir man admin på Facebook?

Innehållsförteckning:

  1. Hur blir man admin på Facebook?
  2. Hur fixar man Marketplace?
  3. Hur får jag tillgång till Marketplace?
  4. Kan inte komma in på Facebook?
  5. Varför kan jag inte lägga ut på Marketplace?

Hur blir man admin på Facebook?

Tryck på Hantera och tryck sedan på Dina inställningar nedanför Inställningar. Tryck på Gruppinfo och sedan på Medlemmar. Tryck på namnet på personen som du vill göra till administratör. Välj Gör [namn] till administratör eller Gör [namn] till moderator och tryck sedan på Bekräfta.

Hur fixar man Marketplace?

Bläddra ned till Hjälp och inställningar och tryck sedan på Inställningar. Bläddra ned och tryck på Aviseringsinställningar nedanför Aviseringar. Tryck på Visa mer nedanför avsnittet Vilka aviseringar du får. Bläddra ned och tryck på Marketplace.

Hur får jag tillgång till Marketplace?

Om din åtkomst till Marketplace har återställts måste du kanske uppdatera facebook.com eller ladda ned den senaste versionen av appen.

Kan inte komma in på Facebook?

Jag kan inte logga in på Facebook.

  • Gå till facebook.com/login/identify och följ instruktionerna. Använd en dator eller mobiltelefon som du har använt tidigare för att logga in på ditt Facebook-konto.
  • Sök efter det konto som du vill återställa. ...
  • Följ stegen på skärmen för att återställa lösenordet för ditt konto.

Varför kan jag inte lägga ut på Marketplace?

Om du ser Det finns problem med din produkt bredvid inlägget har den inte godkänts på grund av att den bryter mot våra handelspolicyer. Andra personer på Marketplace kan inte se denna annons.