:

Hur loggar jag in på Skype?

Innehållsförteckning:

  1. Hur loggar jag in på Skype?
  2. Hur ska du logga in på Skype?
  3. Vem vill du prata med på Skype?
  4. Vad behöver du för att kunna ringa med Skype?
  5. Vad kostar ett videosamtal med Skype?

Hur loggar jag in på Skype?

Logga bara in på web.skype.com och börja använda programmet för Skype i webbläsaren med alla funktioner. Du behöver bara klicka, så kan du använda alla de funktioner som du gillar. Vi skyddar dig och dina konversationer med fullständig branschstandardkryptering.

Hur ska du logga in på Skype?

Gå till www.skype.com och klicka på ”Skaffa Skype” samt välj den typ av dator du har (Windows, Mac eller Linux). Klicka sedan på ”Ladda ner Skype” och följ stegen för att installera programmet på din dator. Innan du kan logga in och börja ringa måste du registrera dig.

Vem vill du prata med på Skype?

Bjud in vem du vill till ett Skype-konversation. Håll kontakten med dina vänner, familj och kollegor, även om de inte har Skype. Skapa en ny chatt och skicka en unik länk till dem du vill prata med. De kan ansluta till din chatt eller ringa med ett klick och även ansluta som gäst utan att behöva registrera sig på eller hämta Skype.

Vad behöver du för att kunna ringa med Skype?

Du betalar bara för din vanliga internetanslutning. För att kunna ringa videosamtal med Skype behöver du först och främst en dator med bredbandsuppkoppling och programmet Skype installerat (du laddar ner det gratis från www.skype.com ). Du behöver också en kamera, högtalare och mikrofon. Många bärbara datorer har idag en webbkamera med mikrofon ...

Vad kostar ett videosamtal med Skype?

Ett videosamtal på dator mellan två Skype-användare är gratis. Du betalar bara för din vanliga internetanslutning. För att kunna ringa videosamtal med Skype behöver du först och främst en dator med bredbandsuppkoppling och programmet Skype installerat (du laddar ner det gratis från www.skype.com).