:

Vem reparerar Worx?

Innehållsförteckning:

  1. Vem reparerar Worx?
  2. Vem säljer Worx Robotklippare?
  3. Vem lagar robotgräsklippare?
  4. Vem servar robotgräsklippare?
  5. Vem servar robomow?
  6. Vad kostar service på robotgräsklippare?
  7. Vad kostar en service på gräsklippare?

Vem reparerar Worx?

Jag ringde Jula och de sa att service eller reparationer går via Worx och om inte maskinen kan repareras via telefonsupport så skickar Worx ut en fraktsedel med adresser och allt ifyllt, efter utfört arbete skickas maskinen till adressen som man själv fyller i lämpligen hem.

Vem säljer Worx Robotklippare?

Robotgräsklippare Worx Landroid M WG791E. 1 | Clas Ohlson.

Vem lagar robotgräsklippare?

Vi vill gärna hjälpa dig till ett problemfritt ägande i många år framöver. Därför erbjuder vi våra kunder att, till fast pris, utföra service av trädgårdsmaskiner och erbjuder ett antal olika serviceprodukter: Basservice robotgräsklippare. Vinterservice robotgräsklippare.

Vem servar robotgräsklippare?

TrädgårdSmart är auktoriserad återförsäljare av Honda och AL-KO med försäljning och service av deras robotgräsklippare. Vi utför service även på MTDs övriga robotgräsklippare som Cub Cadet och WOLF Garten. I samband med vinterförvaring servar vi även Husqvarna Automower, Gardena, McCulloch och Stihls robotgräsklippare.

Vem servar robomow?

Återförsäljaren sköter sedan service och support efter behov. Robomow® är starkare och snabbare jämfört med konkurrerande robotgräsklippare gjorda för samma storlek på gräsmattor.

Vad kostar service på robotgräsklippare?

Pris 395 kr för felsökning. Totalt 695 kr inkl hämtning & felsökning.

Vad kostar en service på gräsklippare?

Grundservice. Pris för detta, inklusive arbete, är 995 kronor på service av gräsklippare med eller utan drivning. Reparation ingår ej. Vi erbjuder även Plus-service på din gräsklippare.