:

Var bor TOMU och Yumi 2022?

Innehållsförteckning:

  1. Var bor TOMU och Yumi 2022?
  2. Vad är Pandai?
  3. Vilken stad bor TOMU i?
  4. Hur mycket tjänar Pandai?
  5. Vad heter Yumi i Roblox?
  6. Hur träffar man TOMU och Yumi?

Var bor TOMU och Yumi 2022?

Yumi & Tomu är två vloggare från Gävle som har bott i Tokyo i över ett år. Under deras vistelse där gjorde de dagliga vloggar om sitt spännande liv i Japan. Deras gemensamma kanal har 75 000 subscribers och nästan 400 vloggar. Nu kommer de till NärCon Gävle för att vlogga, delta i aktiviteter och träffa dig!

Vad är Pandai?

Pandai AB är verksam inom postorderhandel och detaljhandel på internet med brett sortiment och hade totalt 1 anställd 2021. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2020. Pandai AB omsatte kr senaste räkenskapsåret (2021).

Vilken stad bor TOMU i?

Två av Sveriges största Youtube-stjärnor är Uppsalaborna Tomu och Yumi. Jon Forsling hälsade på paret för att ta reda på varför hans sexåring är en av hundratusentals barn som har blivit besatta av dem. Varje morgon är det samma visa.

Hur mycket tjänar Pandai?

Pandai AB har 0 anställda och gjorde ett resultat på 679 KSEK med omsättning 7 001 KSEK under 2020. Pandais vinstmarginal låg vid senaste årsbokslutet på 25,2 % vilket ger Pandai placeringen 128 999 i Sverige av totalt 693 522 aktiebolag.

Vad heter Yumi i Roblox?

Yumi är en YouTuber som är känd för att spela Roblox. På Instagram heter hon yumihiime. I sina filmer spelar Yumi en karaktär som lever i Roblox världen där hon har vänner och gör uppdrag. Hon är uppskattad bland barn som spelar spelet och tittar på filmerna.

Hur träffar man TOMU och Yumi?

Yumi & Tomu är några av de allra mest populära Youtube-kreatörerna i Sverige idag. På deras kanal kan ni bla följa paret när de tar sig an hypade spelet Roblox. Nu kan ni träffa Yumi & Tomu på Comic Con SÖNDAGEN den 7 november :) Rody Rody and 24 others like this.