:

Hur tar man bort en sida i en PDF?

Innehållsförteckning:

  1. Hur tar man bort en sida i en PDF?
  2. Hur kan du kopiera ett dokument från en pdf-fil?
  3. Hur kan du kopiera en sida i ett dokument med flera sidor?
  4. Hur gör du för att markera en bild i pdf-dokumentet?
  5. Hur kan du kopiera ögonblicksbild i en pdf-fil?

Hur tar man bort en sida i en PDF?

Radera en sida i en PDF: Välj Innehåll > Miniatyrer eller Innehåll > Kontaktkarta, markera sidan eller sidorna som ska raderas och tryck på backstegstangenten på tangentbordet (eller välj Redigera > Radera). När du raderar en sida från en PDF raderas även alla anteckningar på sidan.

Hur kan du kopiera ett dokument från en pdf-fil?

Kopiera visst innehåll från en PDF-fil. Högerklicka i dokumentet och välj Välj verktyg på snabbmenyn. Dra för att markera text, eller klicka för att markera en bild. Högerklicka på det markerade objektet och välj Kopiera.

Hur kan du kopiera en sida i ett dokument med flera sidor?

Kopiera en sida i ett dokument med flera sidor 1 Placera markören i början av den sida som du vill kopiera. 2 Klicka och dra med muspekaren till slutet av sidan du vill kopiera. 3 Tryck Ctrl+C på tangentbordet. Tips: Ett annat sätt att kopiera den markerade texten är att klicka på Start > Kopiera.

Hur gör du för att markera en bild i pdf-dokumentet?

Öppna PDF-dokumentet i Reader. Högerklicka i dokumentet och välj verktyget Markera på snabbmenyn. Dra för att markera text, eller klicka för att markera en bild. Högerklicka på det markerade objektet och välj Kopiera.

Hur kan du kopiera ögonblicksbild i en pdf-fil?

Kopiera en hel PDF-fil (endast Reader DC-programmet för Windows, inte i webbläsare) Välj Redigera > Kopiera fil till Urklipp. Kopiera ett område i en PDF-fil (endast Reader DC-programmet, inte i webbläsare) Verktyget för ögonblicksbild kopierar ett område som en bild som du kan klistra in i andra program.