:

Var finns PDF?

Innehållsförteckning:

  1. Var finns PDF?
  2. Hur söker man i PDF iPad?
  3. Hur söker man i en PDF Mac?
  4. Hur man kopierar PDF?
  5. Hur söker man i ett dokument på Mac?

Var finns PDF?

Det finns många alternativ och möjligheter för att köra effektiva sökningar i Adobe Acrobat. En sökning kan vara bred eller smal och innehålla flera olika typer av data och omfatta flera olika Adobe PDF-filer.

Hur söker man i PDF iPad?

Öppna Apple Books på din Mac och leta upp PDF-filen i Finder eller på skrivbordet. Dra sedan filen till biblioteket. PDF-filen är sedan tillgänglig i appen Böcker på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac så länge du är inloggad med samma Apple-ID och har aktiverat iCloud Drive för Böcker.

Hur söker man i en PDF Mac?

Högerklicka på PDF-filen och gå till "Öppna med"> "Safari" på rullgardinsmenyn. Steg 2. Gå till fliken "Redigera" överst och välj "Sök"> "Sök" för att öppna aktivera sökalternativet. Eller så kan du använda genvägen "Kommando + F" för att öppna sökrutan i Safari.

Hur man kopierar PDF?

Kopiera visst innehåll från en PDF-fil

  1. Öppna PDF-dokumentet i Reader. Högerklicka i dokumentet och välj verktyget Markera på snabbmenyn.
  2. Dra för att markera text, eller klicka för att markera en bild. Högerklicka på det markerade objektet och välj Kopiera.
  3. Innehållet kopieras till urklipp.

Hur söker man i ett dokument på Mac?

Kommando-F: Sök efter objekt i ett dokument eller öppna ett Sök-fönster. Kommando-G: Sök igen: Hitta nästa förekomst av det tidigare hittade objektet. Om du vill hitta den föregående förekomsten trycker du på Skift-Kommando-G.