:

Hur installerar man e-post?

Innehållsförteckning:

  1. Hur installerar man e-post?
  2. Hur kan du lägga till ett e-postkonto i Outlook?
  3. Hur gör du om du inte har öppnat outlook?
  4. Vad behöver du för att lägga till ditt konto i Outlook?
  5. Hur kan du använda avancerade inställningar i Outlook?

Hur installerar man e-post?

Du kan också öppna Inställningar i appen > Lägg till konto. Ange din e-postadress och ditt lösenord. Tryck på Logga in....Konfigurera e-post som IMAP eller POP

  1. Domän\Användarnamn. Kontrollera att din fullständiga e-postadress visas. ...
  2. Lösenord. ...
  3. Server. ...
  4. Port. ...
  5. Säkerhetstyp.

Hur kan du lägga till ett e-postkonto i Outlook?

Lägga till ett e-postkonto Öppna Outlook och välj Arkiv > Lägg till konto. Om du inte har öppnat Outlook innan visas en välkomstskärm. Ange din e-postadress och välj Anslut.

Hur gör du om du inte har öppnat outlook?

Öppna Outlook och välj Arkiv > Lägg till konto. Om du inte har öppnat Outlook innan visas en välkomstskärm. Ange din e-postadress och välj Anslut. Om din skärm ser annorlunda ut anger du namn, e-postadress och lösenord och väljer Nästa.

Vad behöver du för att lägga till ditt konto i Outlook?

För att lägga till ditt e-postkonto i Outlook behöver du ett applösenord, även kallat ett programlösenord. Det är ett annat lösenord än ditt vanliga lösenord för e-postkontot. Du vet att du behöver ett applösenord om du ser följande meddelande: Tvåfaktorautentisering har ställts in för ditt konto.

Hur kan du använda avancerade inställningar i Outlook?

Använda avancerade inställningar för att lägga till ett POP- eller IMAP-konto i Outlook för Windows Du kan använda Outlooks avancerade inställningar om du behöver ange specifika värden för namn på inkommande och utgående server, portnummer eller SSL-inställningar.