:

Vad står Max hamburgare för?

Innehållsförteckning:

  1. Vad står Max hamburgare för?
  2. Vad är speciellt med Max?
  3. Är Max en franchise?
  4. Varför ska man jobba på MAX?
  5. Hur många äter på Max varje dag?
  6. Är Max ett aktiebolag?

Vad står Max hamburgare för?

1971 öppnades en i Luleå. Då fick Sveriges första hamburgerkedja namnet MAX – efter Curt Bergfors smeknamn. 1982 tog MAX steget utanför Norrbotten och öppnade på Drottninggatan i Stockholm.

Vad är speciellt med Max?

MAX är Sveriges äldsta burgarkedja! Vi startade redan 1968. Först fem år senare gjorde vår kollega från USA entré. Ambitionen är den samma nu som då, med de bästa råvarorna ska vi servera de godaste burgarna.

Är Max en franchise?

Kan jag bli franchisetagare? Nej, istället har vi partnerskap, där du utan ekonomisk insats får del i restaurangens vinst. Grundregeln är att man bara kan vara partner för en restaurang.

Varför ska man jobba på MAX?

Bra extrajobb Att arbeta på Max har gett mig väldigt mycket i form av stresshantering, samarbete, kundbemötande och att alltid hålla uppe god service. Man kan känna sig vilsen i början men när man gett jobbet en chans och verkligen lärt sig uppgifterna blir det både roligt och givande.

Hur många äter på Max varje dag?

Snart växer kedjan med en explosionsartad fart. Den erövrar världen och är idag utan jämförelse störst med över 30000 restauranger i mer än 119 länder. Varje dag äter närmare 50 miljoner människor hos dem.

Är Max ett aktiebolag?

Max Burgers Aktiebolag, tidigare Max Hamburgerrestauranger AB, är en svensk hamburgerkedja som grundades 1968 i Gällivare av Curt Bergfors och Britta Fredriksson. År 2022 hade hamburgerkedjan 141 restauranger i Sverige, 16 i Polen, sju i Norge, fyra i Danmark, och tre i Egypten som drivs genom franchising.