:

Hur gör man ett CV på Word?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man ett CV på Word?
  2. Hur fungerar Office 365?
  3. Hur man använder Microsoft Word?
  4. Hur gör man en fin framsida i Word?
  5. Hur kan du skapa ett dokument?
  6. Hur ska du skapa ett tomt dokument?
  7. Hur får du dina dokument till liv?

Hur gör man ett CV på Word?

Om du behöver hjälp med att skapa ett CV eller standardbrev kan du börja med en av de många professionellt utformade mallar till CV och standardbrev som finns i Word. Gå till Arkiv > Nytt. Skriv "CV", "meritförteckning" eller "följebrev" i sökrutan. Dubbelklicka på den mall som du vill använda.

Hur fungerar Office 365?

Med ett abonnemang på Microsoft 365 kan du få: De senaste Office-apparna, som Word, Excel, PowerPoint och Outlook. Möjlighet att installera på PC, Mac, surfplattor och telefoner. 1 TB molnlagring på OneDrive.

Hur man använder Microsoft Word?

Grundläggande aktiviteter i Word

  1. Starta ett dokument. Oftast är det lättare att skapa ett nytt dokument med hjälp av en mall än att börja med en tom sida. ...
  2. Öppna ett dokument. Varje gång som du startar Word visas en lista över de senast använda dokumenten i den vänstra kolumnen. ...
  3. Spara ett dokument. ...
  4. Läsa dokument.

Hur gör man en fin framsida i Word?

Lägga till ett försättsblad

  1. Klicka på fliken Infoga. I gruppen Sidor klickar du på Försättsblad.
  2. Klicka på ett av layoutalternativen i försättsbladsgalleriet. När du har infogat ett försättsblad kan du ersätta exempeltexten med egen text genom att klicka på ett område på försättsbladet, t. ex.

Hur kan du skapa ett dokument?

Om du vill skapa ett dokument öppnar du Word, väljer tomt dokument eller en mall och börjar skriva. Word erbjuder många professionellt utformade mallar som hjälper dig att skapa brev, meritförteckningar, rapporter och mycket mer.

Hur ska du skapa ett tomt dokument?

Om du vill skapa ett dokument öppnar du Word, väljer tomt dokument eller en mall och börjar skriva. Word erbjuder många professionellt utformade mallar som hjälper dig att skapa brev, meritförteckningar, rapporter och mycket mer. Skapa ett tomt dokument. Öppna Word. Eller välj Arkiv > Nytt om du redan har Word öppet. Välj Tomt dokument.

Hur får du dina dokument till liv?

Google Dokument väcker dina dokument till liv med smarta redigerings- och formateringsverktyg som hjälper dig att lätt formatera text och stycken. Välj bland hundratals typsnitt, länkar, bilder, teckningar och tabeller. Och du får allt detta utan kostnad. Få tillgång till dokumenten var som helst, när som helst