:

Hur gör man en QR-kod till en film?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man en QR-kod till en film?
  2. Hur fungerar Cloud QR?
  3. Hur skannar man en kod med Iphone?
  4. Kan en QR-kod bli för gammal?
  5. Vad är en QR-kod?
  6. Hur gör du för att skicka en QR-kod till en annan app?
  7. Vad är QR-koder i visuell media?

Hur gör man en QR-kod till en film?

QR-koder från bilder, ljud, video på din enhet. Skapa QR-koder från foton, ljudfiler, videos och dokument på din enhet. Cloud QR laddar upp filen till molnet och skapar en QR-kod av länken.

Hur fungerar Cloud QR?

Du kan enkelt dra och släppa bilder, ljudfiler, videos, text, dokument och webbadresser till Cloud QR för att snabbt skapa nya QR-koder. Du kan också dra QR-koder från Cloud QR till andra appar som Pages, Word, med mera för att infoga QR-koder i andra appar.

Hur skannar man en kod med Iphone?

Så här skannar du en QR-kod med appen Kamera Välj den bakre kameran. Håll enheten så att QR-koden visas i sökaren i Kamera-appen. Enheten identifierar QR-koden och visar en notis. Tryck på notisen för att öppna länken som är kopplad till QR-koden.

Kan en QR-kod bli för gammal?

Om du använder appen Cloud QR kan du under historik radera gamla koder som har blivit inaktuella. Raderar du dem här slutar de fungera för alla som försöker skanna QR-koden. Har du QR-koder som du skapat från ett Youtubeklipp kan du radera klippet på ditt Youtubekonto och QR-koden slutar fungera.

Vad är en QR-kod?

En QR-kod är ett slags streckkod, en bild som innehåller inbäddad information, text och/eller siffror. Om du har en "QR-kod-läsar-app" och tar ett kort på bilden till höger med din mobiltelefon, så kan du surfa direkt till http://www.skapaqrkod.se. Detta utan att behöva skriva in adressen manuellt.

Hur gör du för att skicka en QR-kod till en annan app?

Döp din QR-kod genom att tryck på Text ovanför QR-koden och skriv in ett namn på din QR-kod. Om du vill skicka till QR-kod till en annan app (exempelvis Bilder) klicka på symbolen fyrkant med en pil ut och välj den app som du vill skicka din QR-kod till. Skapa en QR-kod till en webbadress (URL) Starta appen Cloud QR.

Vad är QR-koder i visuell media?

QR-koder har blivit en vanlig syn i all visuell media. Det vanligaste användningsområdet är att "länka" till en webbsida. QR-koden innehåller en webbadress och när man skannar av koden med en mobiltelefon öppnas sidan i dess webbläsare. De tre vanligaste användningsområdena är: länk till webbsida, textmeddelande och digitala visitkort.