:

Vad är ID konto?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är ID konto?
  2. Hur ska du ombedda ditt Apple-ID och lösenord?
  3. Hur gör du för att nollställa ett lösenord på enheten?
  4. Hur Ändrar du lösenordet till din enhet?
  5. Har du glömt lösenord eller har inget Apple-ID?

Vad är ID konto?

Ditt kund-id är ett unikt nummer som används för att identifiera ditt Google Ads-konto. Du kan också använda id:t för att koppla ditt konto till andra produkter från Google, som Google Analytics eller Företagsprofil.

Hur ska du ombedda ditt Apple-ID och lösenord?

Välj Apple-menyn  > Systeminställningar och klicka sedan på Apple-ID. Klicka på Lösenord och säkerhet. Om du ombeds att ange ditt Apple-ID-lösenord klickar du på Glömt Apple-ID eller lösenord och följer instruktionerna på skärmen. Du kan hoppa över de sista stegen nedan.

Hur gör du för att nollställa ett lösenord på enheten?

Öppna Apple Support-appen på enheten och följ de här anvisningarna: Tryck på Produkter högst upp i skärmen. Rulla nedåt och tryck på Apple-ID. Tryck på Glömt Apple-ID-lösenordet och tryck sedan på Kom igång. Tryck på Ett annat Apple-ID. Ange det Apple-ID vars lösenord du vill nollställa.

Hur Ändrar du lösenordet till din enhet?

Gå till Inställningar. Tryck på [ditt namn] > Lösenord och säkerhet > Ändra lösenord. Om du är inloggad på iCloud och har aktiverat en lösenkod blir du uppmanad att ange lösenkoden till din enhet. Följ anvisningarna på skärmen för att uppdatera lösenordet.

Har du glömt lösenord eller har inget Apple-ID?

Tryck på Glömt lösenord eller har inget Apple-ID. Tryck på Skapa ett kostnadsfritt Apple-ID. Ställ in din födelsedag och ange ditt namn. Tryck på Nästa. Tryck på Använd din nuvarande e-postadress eller tryck på Skaffa en gratis e-postadress för iCloud.