:

Vad kostar ett Apple-ID?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar ett Apple-ID?
  2. Vad gör man om man har glömt sitt Apple-ID?
  3. Hur gör jag för att skapa ett nytt Apple-ID?
  4. Hur ska du skapa ett Apple-ID när du ställer in din enhet?
  5. Hur gör jag för att lägga till ett konto?
  6. Hur ska du logga in på Apple TV?

Vad kostar ett Apple-ID?

Många av funktionerna på en produkt från Apple (till exempel iphone och ipad) kräver att användaren har ett konto hos Apple, ett så kallat Apple-ID. Ett Apple-ID är gratis men måste registreras av var och en som vill kunna nyttja funktioner samt ladda ner både gratis- och betalappar från App Store.

Vad gör man om man har glömt sitt Apple-ID?

Välj Apple-menyn  > Systeminställningar och klicka sedan på Apple-ID. Klicka på Lösenord och säkerhet. Om du ombeds att ange ditt Apple-ID-lösenord klickar du på Glömt Apple-ID eller lösenord och följer instruktionerna på skärmen.

Hur gör jag för att skapa ett nytt Apple-ID?

Välj Konto > Logga in i menyraden längst upp på datorskärmen eller längst upp i iTunes-fönstret. Klicka sedan på Skapa nytt Apple-ID. Läs och godkänn villkoren och Apples integritetspolicy. Fyll i formuläret för att skapa ditt nya Apple-ID. Den e-postadress du anger blir ditt nya Apple-ID.

Hur ska du skapa ett Apple-ID när du ställer in din enhet?

Skapa ett Apple-ID när du ställer in din enhet 1 Tryck på Glömt lösenord eller har inget Apple-ID. 2 Tryck på Skapa ett kostnadsfritt Apple-ID. 3 Ställ in din födelsedag och ange ditt namn. Tryck på Nästa. 4 Tryck på Använd din nuvarande e-postadress eller tryck på Skaffa en gratis e-postadress för iCloud.

Hur gör jag för att lägga till ett konto?

Gå till Inställningar > Lösenord och Konton. Tryck på Lägg till konto, tryck på Annat och tryck sedan på Lägg till Mail-konto. Ange namn, e-postadress, lösenord och en beskrivning av kontot. Tryck på Nästa.

Hur ska du logga in på Apple TV?

Logga in på Apple TV. Från hemskärmen väljer du Inställningar. Välj Användare och Konton och sedan Lägg till ny användare ... Välj Lägg till ny ... och följ instruktionerna på skärmen. Läs om några av de tjänster som du kan använda med ditt Apple-ID på Apple TV.