:

Vad kostar Time Center?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar Time Center?
  2. Vad är TimeCenter?
  3. Är bokadirekt säkert?
  4. Hur bokför man bokadirekt?
  5. Hur använder man bokadirekt?

Vad kostar Time Center?

Vad kostar det? Du betalar bara 1.99% per betalning till Klarna. Inga månadsavgifter eller bindningstider.

Vad är TimeCenter?

TimeCenter onlinebokning används av tusentals svenska företag, t. ex. massörer, frisörer och skönhetssalonger. Alla som idag tar emot bokningar via telefon har nytta av istället ta emot bokningar online och kan spara massor av tid.

Är bokadirekt säkert?

Genom våra tjänster Moderering och Visselblåsning har vi bidragit till tryggare och säkrare miljöer sedan 2006. Verksamheten bedrivs från Varberg. Vi har bemanning 24/7. Interaktiv Säkerhet är ett helägt dotterbolag till Schottenius Partners AB.

Hur bokför man bokadirekt?

Mina kunder har möjlighet att boka tid på nätet - "bokadirekt.se". Vilket konto ska jag använda när jag betalar denna tjänst? Jag kan tänka mig 6540 IT-tjänster som kostnadskonto. Görs inköpet från en utländsk leverantör får du se över kontots momskod.

Hur använder man bokadirekt?

Med Bokadirekt ingår alltid sömlöst integrerad onlinebetalning. Locka fler nya kunder genom att erbjuda flera olika betalsätt, allt från faktura med delbetalning till kort och Swish. Till detta kan du koppla på vårt kassasystem som är skräddarsytt för branschen och helt integrerat med bokningssystemet.