:

Kan man ta bort recensioner?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man ta bort recensioner?
  2. Hur recenserar man på Google?
  3. Kan man ta bort recensioner på Facebook?
  4. Hur recenserar man på Facebook?
  5. Hur sätter man betyg på Facebook?

Kan man ta bort recensioner?

Om du vill begära att vi tar bort eller raderar en olämplig recension från din Företagsprofil kan du rapportera recensionen till Google. Google kan ta bort recensioner som strider mot våra policyer. Viktigt!

Hur recenserar man på Google?

I Google Maps kan du skriva recensioner om platser du har besökt. Du kan även lämna information eller lägga upp fotouppdateringar om en plats, som att den är tyst och romantisk, eller om den renoveras just nu. Dessa recensioner och åsikter är frivilliga. Vi betalar inte granskare när de lägger till dem på Google Maps.

Kan man ta bort recensioner på Facebook?

Gå till din sida. Klicka på Sidinställningar längst ned till vänster på din sida. Klicka på Mallar och flikar på menyn till vänster. Klicka till höger om Granskningar för att aktivera eller inaktivera fliken.

Hur recenserar man på Facebook?

Gå till den företagssida du vill rekommendera genom att klicka på dess namn i nyhetsflödet eller söka efter den. Klicka på Recensioner. Klicka på Ja för att rekommendera sidan eller Nej för att inte rekommendera den. Skriv en rekommendation.

Hur sätter man betyg på Facebook?

Från Facebook-appen för iPhone eller Android går du till beställningshistoriken i din Facebook Pay-aktivitet. Tryck på beställningen för varan, tryck sedan på varans namn nedanför Varuinformation. Bläddra ned och tryck på Skriv recension. Tryck på för att välja ett betyg från 1–5.