:

Hur tar jag bort e mail?

Innehållsförteckning:

  1. Hur tar jag bort e mail?
  2. Hur tar man bort mail från datorn?
  3. Hur tar man bort en Hotmail?
  4. Hur får man bort mail på iphone?
  5. Hur loggar jag ut från Hotmail?
  6. Varför kan jag inte radera mail på min iphone?
  7. Varför försvinner mina mail på iphone?

Hur tar jag bort e mail?

Så här tar du bort ett enskilt e-postmeddelande

  1. Öppna Mail och gå till din inkorg.
  2. Tryck på Ändra i det övre högra hörnet och välj sedan e-postmeddelandet som du vill radera.
  3. Tryck på Släng eller Arkivera.
BE

Hur tar man bort mail från datorn?

I huvudfönstret i Outlook väljer du Arkiv i högst upp till höger på skärmen. Välj Kontoinställningar > Kontoinställningar. Välj det konto som du vill ta bort och välj sedan Ta bort. Ett varningsmeddelande visas om att allt cachelagrat offlineinnehåll för det här kontot tas bort.

Hur tar man bort en Hotmail?

Välj Start och sedan Inställningar > Konton > E-post och konton . Under Konton som används av e-post, kalender och kontakterväljer du det konto som du vill ta bort och sedan Hantera. Välj Ta bort konto från den här enheten. Bekräfta genom att välja Ta bort .

Hur får man bort mail på iphone?

Gå till Inställningar > Mail på enheten och tryck sedan på Konton. Tryck på e-postkontot som du vill ta bort. Tryck på Radera konto.

Hur loggar jag ut från Hotmail?

Öppna appen Inställningar på telefonen. Tryck på Lösenord och konton. Tryck på Användare och konton om Konton inte visas. Ta bort konto.

Varför kan jag inte radera mail på min iphone?

Om du inte kan radera, skicka och eller spara mail i utkast kan det bero på att du inte har ställt in vilken mapp som ska kopplas ihop med vilken mapp på mailservern. Starta appen Inställningar tryck på " E-post, kontakter, kalendrar " och tryck på den aktuella e-postkonto .

Varför försvinner mina mail på iphone?

I vissa e-postklienter kan du ställa in hur länge raderade mejl ligger kvar i papperskorgen. Öppna Inställningar > Mail och tryck på Konton. Gör något av följande: Om du använder ett iCloud-e-postkonto: Tryck på iCloud, tryck igen på iCloud och tryck sedan på iCloud-e-post.