:

Vad är Telia Refill?

Innehållsförteckning:

 1. Vad är Telia Refill?
 2. Hur fylla på Telia Refill?
 3. Hur ofta måste man fylla på kontantkort?
 4. Vad kostar Telia Refill?
 5. Var kan man köpa Telia Refill?
 6. Varför går det inte att ladda Telia Refill?
 7. Hur fyller man på pengar på mobilen?
 8. Hur ofta måste man ladda kontantkort Comviq?
 9. Får man nytt nummer med kontantkort?
 10. Hur ofta måste man ladda Telia Refill?
 11. Var kan jag köpa ett simkort?
 12. Varför går det inte att ladda kontantkort?
 13. Hur fyller man på SIM kort?

Vad är Telia Refill?

Med ett kontantkort betalar du för din laddning på förhand. Du väljer själv vad du vill ladda och kan enkelt byta laddning utifrån ditt behov just idag eller nästa månad. Du har full kontroll på ditt saldo och din nuvarande laddning genom att trycka *120# lur/skicka på din mobiltelefon.

Hur fylla på Telia Refill?

Ladda kontantkort med betalkort

 1. Gå in på www.telia.se/ladda.
 2. Välj ditt belopp och fyll i dina kortuppgifter. Fyll i ditt nummer i fältet Fyll i mobilnummer och följ instruktionerna.
 3. Skapa en laddkod. Om du vill kan du skapa en laddkod som du i framtiden kan använda för att snabbladda ditt kort. Gör så här:

Hur ofta måste man fylla på kontantkort?

De flesta operatörer har 12 månaders giltighetstid efter att du senast laddade kontantkortet. Det innebär att du måste ladda ditt kontantkort minst en gång om året för att det ska fortsätta gälla.

Vad kostar Telia Refill?

För Telia Refill Kväll & helg till fasta nät och till Telias mobilnät är kostnaden 3,19 kr/minut vardagar dagtid och 0,23 kr/minut kvällar och helger. Övrig tid till övriga mobiloperatörer är kostnaden för data- och faxsamtal 1,59 kr/minut. Priserna för data-och faxsamtal gäller inom Sverige.

Var kan man köpa Telia Refill?

Laddningscheckar kan köpas i våra butiker eller hos återförsäljare och ATG-ombud. Koden på 14 siffror finns bara på den voucher/kvitto som du får tillbaka. Ladda direkt via mobilen genom att trycka *125* sifferkoden # och sedan luren.

Varför går det inte att ladda Telia Refill?

Om du har problem med att ladda ditt kontantkort är du välkommen att kontakta oss. För att vi ska kunna hjälpa dig kommer vi att behöva ditt mobilnummer, belopp och datum för påfyllningen. Har du laddat via internetbank ange då även referensnumret för betalningen samt vilken bank du använde.

Hur fyller man på pengar på mobilen?

Det går att ladda kontantkort till din telefon via appen, internetbanken eller 0771-22 11 22. Du väljer vilket belopp du vill ladda med, pengarna överförs direkt från ditt konto till kontantkortet, sedan går det att ringa eller surfa för det valda beloppet, snabbt och enkelt.

Hur ofta måste man ladda kontantkort Comviq?

Om kortet inte tankas inom 12 månader blir det ogiltigt och numret kan inte aktiveras igen. Innestående pengar på saldot går då förlorade. Om du aldrig tankat ett kort hittar du giltighetstiden för numret på startpaketet som ditt kontantkort levererades i. Ett mobilabonnemang är giltigt så länge det betalas.

Får man nytt nummer med kontantkort?

Startpaketet kostar ingenting och du väljer själv om du vill behålla ditt nuvarande nummer eller skaffa ett nytt. Du får hem ett simkort med ditt telefonnummer. För att kortet ska fungera måste du ladda kontantkortet med valfri laddning på telia.se/ladda.

Hur ofta måste man ladda Telia Refill?

Hur länge är kontantkortet giltigt? Kontantkortet gäller tillsvidare och upphör automatiskt om du inte gjort ett utgående samtal, skickat ett sms/mms eller surfat, alternativt laddat på kontantkortet under en sammanhängande period om 12 månader. När giltighetstiden tar slut pausas kontantkortet under en månad.

Var kan jag köpa ett simkort?

Du kan beställa simkort gratis direkt från operatörernas hemsidor. Många operatörer säljer även simkort i butik men kostar då oftast pengar. Den enkla anledningen till att man tar betalt för simkort i butik är att butikerna vill få betalt för att sälja simkorten.

Varför går det inte att ladda kontantkort?

Om en laddning är godkänd och beloppet tagits ut från ditt konto men inte registrerats på kortet ska du alltid kontakta din mobiloperatör, de hjälper dig att reda ut eventuella fel. För att kunna hjälpa dig behöver mobiloperatören verifikationsnummer på laddningen.

Hur fyller man på SIM kort?

Fyll på kontantkortet på operatörens webbplats Du börjar med att fylla i ditt mobilnummer. Sedan anger du hur mycket du vill överföra. Därefter skickas du vidare till din internetbank där du med kod, bankdosa eller vilken metod du nu använder bekräftar överföringen.