:

Vad är Hiit strength?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är Hiit strength?
  2. Vad är rpm träning?
  3. Vad är HIIT bra för?
  4. Vilken kadens vid cykling?
  5. Vad är Les Mills RPM?

Vad är Hiit strength?

HIIT Strength Strength är ett styrkebaserat pass inspirerat från crossfit och kanske det mest avancerade av de fyra HIIT-passen. Genom att använda tunga vikter får du hög puls, men det är även inslag av vissa konditionsövningar under passets gång.

Vad är rpm träning?

RPM™ är träning på cykel där du cyklar till rytmen av kraftfull musik. Instruktören leder dig genom berg, bergstoppar, tidsutmaningar och intervallträning.

Vad är HIIT bra för?

Träningsformen ökar metabolismen (ämnesomsättning) vilket också leder till ökad fettförbränning, även i vila. Flera studier har visat att man inte förlorar så mycket muskelmassa med HIIT jämfört med annan viktminskningsträning. HIIT är därför optimalt för den som vill gå ner i fettvolym utan att tappa muskelmassa.

Vilken kadens vid cykling?

En rekommenderad kadens ligger runt 90-100 tramptag per minut vilket är stor skillnad från cyklist till cyklist. Då cyklister ofta är ute länge är det bra att hitta din egen optimala kadens för så energisnål cykling som möjligt.

Vad är Les Mills RPM?

RPMär träning på cykel där du cyklar till rytmen av kraftfull musik. Instruktören leder dig genom berg, bergstoppar, tidsutmaningar och intervallträning. Liksom alla Les Mills-program släpps var tredje månad ny musik och koreografi.