:

Vilka huvudsakliga inkomster har tidningarna?

Innehållsförteckning:

  1. Vilka huvudsakliga inkomster har tidningarna?
  2. Vad kostar e-tidning?
  3. Hur finansieras gratistidningar som Metro?
  4. När kommer e-tidningen?
  5. Vad är en e-tidning?
  6. Vilken är Sveriges största kvällstidning?

Vilka huvudsakliga inkomster har tidningarna?

Prenumerant kallas den som regelbundet får en tidning hemskickad. Genom löpsedlar gör tidningarna reklam för sig själva. Tidningarnas viktigaste inkomstkällor är ofta annonser.

Vad kostar e-tidning?

ERBJUDANDE: Läs Expressens e-tidning varje morgon – bara 39 kr/månad. Exklusivt tilläggspaket till dig som redan är prenumerant. Läs mer och beställ. Som prenumerant på något av paketen Komplett, Helg och Plus Premium (f.d. Digital) kan du läsa samtliga 28 e-tidningar från Mittmedia (gäller privatkunder).

Hur finansieras gratistidningar som Metro?

Gratistidning är en publikation som är gratis. Läsaren betalar alltså inget lösnummer- eller prenumerantpris för tidningen, utan denna finansieras av reklamintäkter. Gratistidningarna kan vara i form av såväl dagstidningar som tidskrifter.

När kommer e-tidningen?

När publiceras dagens utgåva av e-tidningen? – Tisdagens e-tidning är tillgänglig redan på måndag kväll kl 21.00 och fredagens e-tidning är tillgänglig redan på torsdag kväll kl 21.00.

Vad är en e-tidning?

E-tidningen eVK är en digital kopia av papperstidningen som du läser på din dator, i din surfplatta eller i din mobiltelefon.

Vilken är Sveriges största kvällstidning?

När man talar om kvällstidningar i Sverige är det tydligt att det är två tidningar som konkurrerar om titeln ”Sveriges största dagstidning”: Aftonbladet och Expressen. I täten än så länge hittar man Aftonbladet, som har en upplaga på drygt 150 000.