:

Hur installerar jag ett Program på Mac?

Innehållsförteckning:

  1. Hur installerar jag ett Program på Mac?
  2. Var hittar jag Program på min Mac?
  3. Hur laddar man ner appar på Mac?
  4. Var hittar jag program?
  5. Var ligger hämtade filer Mac?

Hur installerar jag ett Program på Mac?

Bara öppna App Store-program som medföljer Mac och du kan söka efter och installera program. Appar uppdateras automatiskt här, precis som de gör på iPhone och iPad. Till exempel Apples iWork program och även nya versioner av OS X anländer via Mac App Store.

Var hittar jag Program på min Mac?

De flesta programmen finns i mappen Program. Du öppnar den genom att klicka på Program i sidofältet i valfritt Finder-fönster. Du kan även leta rätt på programmet med hjälp av Spotlight. Tryck sedan på och håll ned kommandotangenten (⌘) samtidigt som du dubbelklickar på programmet i Spotlight.

Hur laddar man ner appar på Mac?

Så hämtar du appar till din Mac

  1. Öppna App Store-appen.
  2. Bläddra eller sök efter appen som du vill hämta.
  3. Klicka på priset eller Hämta-knappen. Om du ser knappen Öppna i stället för priset eller Hämta-knappen har du redan köpt eller hämtat appen.

Var hittar jag program?

Vissa appar hittar du på startskärmarna, men alla finns i Alla appar. Du kan öppna appar, byta mellan appar och hitta två appar samtidigt....Byta mellan de senaste apparna

  1. Svep uppåt från skärmens nederkant, håll kvar och släpp sedan. ...
  2. Svep till vänster eller höger när du vill byta till en ny app.

Var ligger hämtade filer Mac?

Se hämtade objekt I Safari på datorn klickar du på knappen för visning av hämtade filer längst upp till höger i Safari-fönstret. Knappen syns inte om listan över hämtade filer är tom.