:

Hur är restriktionerna på Cypern?

Innehållsförteckning:

  1. Hur är restriktionerna på Cypern?
  2. Har Cypern tillhört Storbritannien?
  3. Är det dyrt att bo i Cypern?
  4. Hur kan du boka din resa till Cypern?
  5. Hur lång är flygtiden mellan Stockholm och Cypern?
  6. Vilka städer är mest populära på Cypern?

Hur är restriktionerna på Cypern?

För tillfället gäller följande covid-19-relaterade restriktioner i Republiken Cypern: Användning av munskydd är obligatorisk för alla personer över 12 år i kollektiva transportmedel och vid besök på äldreboenden, allmänna och privata sjukhus, medicinska och diagnostiska mottagningar samt vårdcentraler.

Har Cypern tillhört Storbritannien?

Vid Berlinkongressen 1878 överlät det försvagade Osmanska riket förvaltningen av Cypern till Storbritannien, och 1925 fick ön status som brittisk kronkoloni.

Är det dyrt att bo i Cypern?

Är Cypern ett dyrt land? Priserna på basprodukter i Cypern är lägre än i Sverige. Du måste betala 1.21 gånger mindre för shopping i Cypern än i Sverige. Den genomsnittliga boendekostnaden i Cypern varierar från: 288 SEK (27 EUR) i Hostel till 854 SEK (81 EUR) i 3-stjärnigt hotell.

Hur kan du boka din resa till Cypern?

Boka din Resa till Cypern. De flesta svenska charterarrangörer erbjuder resor till Cypern. Men det går minst lika bra att boka resa till Cypern på egen hand. Tack vare utbudet av direktflyg från Sverige och Danmark så är det lätt att hitta billiga resor.

Hur lång är flygtiden mellan Stockholm och Cypern?

Cypern är den tredje största ön i det stora medelhavet och mellan Stockholm och Cypern så är den beräknade flygtiden ca 4 timmar och 20 minuter lång. Flygtiden är baserad på hur lång sträckan är mellan Stockholm och Larnaka. Cypern har ett medelhavsklimat och detta innebär att somrarna är långa, varma och väldigt torra.

Vilka städer är mest populära på Cypern?

Det finns många turistorter och sevärda städer på Cypern, men dessa 10 är bland de mest kända, varav Ayia Napa, Nicosia, Paphos och Larnaca är mest populära.