:

Var kan jag se filmen?

Innehållsförteckning:

  1. Var kan jag se filmen?
  2. Vad kostar Cineasterna?
  3. Hur länge kan man se en film man hyrt på Viaplay?
  4. Hur fungerar Viddla?
  5. Kan man låna film på biblioteket?

Var kan jag se filmen?

Titta på en dator För att få tillgång till dina köpta filmer behöver du logga in på YouTube och välja Dina Filmer i menyn till vänster. Välj sedan Köpt för att visa filmer som du har köpt. Du kan titta på filmer som du har hyrt eller köpt på webbläsare som har stöd för HTML5-uppspelning.

Vad kostar Cineasterna?

Tjänsten är helt kostnadsfri för låntagare. Det enda du behöver är ett lånekort på något av de bibliotek som erbjuder Cineasterna.

Hur länge kan man se en film man hyrt på Viaplay?

Hyrfilmer: En hyrfilm är tillgänglig ditt konto i 48 timmar efter att beställningen gjorts och du kan under denna tiden titta filmen så många gånger du vill. För att hyra en film går du in Hyr & köp-kategorin, väljer vilken film som du vill beställa och trycker sedan hyr-alternativet.

Hur fungerar Viddla?

Android kan du köra direkt med webbläsaren Chrome. Leta upp en film som du vill se. När du valt en film och klickar på ”spela film” får du en förfrågan om att välja ditt bibliotek och logga in med ditt lånekortsnummer och PIN-kod för att starta filmen. När du loggat in spelas filmen upp.

Kan man låna film på biblioteket?

Hur många filmer får jag låna? Ditt bibliotek bestämmer hur många lån du får nyttja per kalendermånad. När du loggar in för att se en film visas antalet lån du har kvar innan du väljer att spela upp filmen. Biblioteket sätter en begränsning för hur många filmer som får lånas ut totalt varje kalendermånad.