:

Hur länge kan paket ligga på posten?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge kan paket ligga på posten?
  2. Vad händer med post som inte hämtas ut?
  3. Får inte mina brev?
  4. Har min post kommit?
  5. Har inte fått mitt brev?

Hur länge kan paket ligga på posten?

Ditt paket ligger kvar hos ombudet i 7 dagar, efter det skickas det tillbaka till oss som en ombudsretur. Levereras ditt paket till ett ombud får du en avi om var det finns att hämta. Paketet ligger sedan kvar hos ombudet i 7 dagar. Du kan kostnadsfritt förlänga liggtiden med ytterligare 7 dagar i PostNords app.

Vad händer med post som inte hämtas ut?

Ditt paket finns kvar hos PostNord i 7 dagar (nya villkor hos PostNord från ). Om du inte hämtar ut paketet under den tiden skickas det tillbaka till oss. För ej uthämtade paket får du som kund stå för returfrakten. Du får en faktura för returfrakten efter att vi har mottagit din retur.

Får inte mina brev?

Om du har skrivit ett brev som inte kommit fram så ska du först kontakta din postoperatör. Brevet kan finnas där. Hittar du inte brevet där kan du skicka en anmälan till PTS.

Har min post kommit?

Sök utdelningsdag Se nästa utdelningsdag för brev, tidningar och reklam som har utdelning varannan vardag. Paket, Varubrev 1:a-klass, expressleveranser och post till postbox delas ut varje vardag.

Har inte fått mitt brev?

Bra att känna till innan du reklamerar Brev som vi inte kunnat dela ut på grund av felaktig eller ofullständig adress skickas tillbaka till avsändaren. Saknas avsändaradress skickar vi enligt Postlagen inrikes brev till Post- och telestyrelsen. Det går att efterfråga saknade brev på PTS:s webbplats.