:

Vad är kontonummer Sparbanken Skåne?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är kontonummer Sparbanken Skåne?
  2. Vilket är mitt kontonummer Swedbank?
  3. Hur ser man sitt kontonummer Sparbanken?
  4. Hur ska man skriva kontonummer Sparbanken?
  5. Vart kan jag se mitt kontonummer?

Vad är kontonummer Sparbanken Skåne?

Du hittar enkelt ditt clearingnummer genom att logga in i internetbanken eller appen. Vi har två clearingnummerserier - en som börjar på siffran 7 och en på siffran 8. Om clearingnumret börjar på siffran 7 är hela bankkontonumret (inklusive clearingnumret) 11 siffror långt och clearingnumret är de 4 första siffrorna.

Vilket är mitt kontonummer Swedbank?

Gör så här: 1. Ange de 4 första siffrorna av det 5-siffriga clearingnumret och därefter kontonummer, totalt 14 siffror, utan extra tecken (till exempel streck eller punkter). OBS: Ta alltså bort den sista/femte siffran i clearingnumret, vilken ofta kommer efter ett streck.

Hur ser man sitt kontonummer Sparbanken?

Ett svenskt bankkontonummer består alltid av clearingnummer och kontonummer. Clearingnummer i Sparbanken i Karlshamn börjar antingen på siffran 7 och består av fyra siffror eller på siffran 8 och består av fem siffror. Du ser ditt clearingnummer när du är inloggad i appen eller internetbanken.

Hur ska man skriva kontonummer Sparbanken?

Hur du ska skriva ditt kontonummer är beroende av om kontonumret börjar på en 7 eller en 8. Ange då totalt 11 siffror. Ange totalt 15 siffror (femsiffrigt clearingnummer plus kontonummer). Om det blir färre än 15 siffror; fyll på med nollor framför kontonumret.

Vart kan jag se mitt kontonummer?

Var hittar jag kontonummer och kontoutdrag? Du hittar information om konton och kontonummer i nätbanken och mobilbanken under "Översikt".