:

Hur hittar jag min personliga kod?

Innehållsförteckning:

 1. Hur hittar jag min personliga kod?
 2. Vad ska man göra om man har glömt koden till BankID?
 3. Vad är min säkerhetskod?
 4. Var hittar jag mitt kodkort Swedbank?
 5. Hur många försök har man på BankID?
 6. Vad är min aktiveringskod?
 7. Vad är personlig service Swedbank?
 8. Är Swedbank dosa personlig?
 9. Kan man logga in på Swedbank med kodkort?

Hur hittar jag min personliga kod?

Så skaffar du personlig kod Din personliga kod kan du byta när som helst i internetbanken eller i självbetjäning: Ring Kuncenter Privat på 0771-22 11 22 eller Företag på 0771-33 44 33. Välj 1# för självbetjäning.

Vad ska man göra om man har glömt koden till BankID?

Om du har ett BankID på fil eller Mobilt BankID så finns det inget sätt att få tillbaka ett borttappat lösenord/säkerhetskod. Det sparas inte i läsbart format någonstans och det går inte att få fram även om du har ditt BankID kvar. Du måste då beställa ett nytt BankID hos din bank.

Vad är min säkerhetskod?

Lösenordet/säkerhetskoden får inte bestå av enbart en siffra som är upprepad och inte siffror i direkt stigande ordning (t. ex. 123456). Om du glömmer lösenordet/säkerhetskoden så går den inte att återskapa, utan du måste då aktivera ett nytt BankID hos din internetbank.

Var hittar jag mitt kodkort Swedbank?

Om du tappat bort ditt kodkort, eller inte hittar det du fått hemsänt tidigare, kan du beställa ett nytt....I internetbanken

 1. Logga in och beställ nytt kodkort med Mobilt BankID.
 2. I menyn till vänster, tryck på Övriga tjänster.
 3. Tryck på Mobilt BankID.
 4. Tryck på Hantera kodkort.
 5. Tryck på Beställ.
 6. Klart.

Hur många försök har man på BankID?

Koden är 6–8 tecken. Du har fem försök på dig att slå in koden innan ditt BankID spärras. Om du har glömt din kod måste du ansöka om mobilt BankID på nytt.

Vad är min aktiveringskod?

Aktiveringskoden är en säkerhetsåtgärd för att undvika att någon som kan ditt personnummer går in och skapar ett konto i ditt namn och får tillgång till dina uppgifter.

Vad är personlig service Swedbank?

En självbetjäningstjänst där du kan få saldo och transaktioner upplästa genom knappval och tjänsten personlig service där du får hjälp och rådgivning av våra företagsrådgivare.

Är Swedbank dosa personlig?

Säkerhetsdosan är personlig och är kopplad till ditt personnummer. I dosan finns ett elektroniskt chip med inbyggda säkerhetsfunktioner som hanterar unika kontrolltal och engångskoder.

Kan man logga in på Swedbank med kodkort?

Välj om du vill aktivera utökat BankID med säkerhetsdosa, kodkort eller Digital ID-kontroll (svenskt pass/nationellt ID-kort - ej körkort).