:

Hur många försök har man på en säkerhetsdosa?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många försök har man på en säkerhetsdosa?
  2. Vad är Startkod på Nordea?
  3. Hur får jag min personliga kod Nordea?
  4. Vad gör man om man glömt sin kortkod?
  5. Hur många siffror säkerhetsdosa?
  6. Hur länge håller en bankdosa?
  7. Hur kommer jag in på Nordea utan BankID?

Hur många försök har man på en säkerhetsdosa?

Din säkerhetsdosa blir låst om du registrerar 3 felaktiga PIN-koder i följd. Texten "LOCK PIN" visas då i övre delen av fönstret. Kontakta ditt bankkontor eller telefonbanken personlig service, så får du hjälp med att låsa upp din säkerhetsdosa.

Vad är Startkod på Nordea?

E-kod. Kortläsare som du använder tillsammans med ditt bank-/kreditkort eller inloggningskort från Nordea. för att skapa koder till inloggning och signering i Nordeas digitala tjänster samt även för att godkänna kortköp när du handlar på nätet.

Hur får jag min personliga kod Nordea?

Så här skaffar eller byter du en personlig kod Om du saknar möjlighet att logga in och välja personlig kod är du välkommen att kontakta Kundservice på telefon 0771-22 44 88. Där hjälper vi dig att beställa en personlig kod som skickas hem till dig. Du kan också besöka ett bankkontor och din personliga kod via SMS.

Vad gör man om man glömt sin kortkod?

Jag har glömt kortkoden till mitt bankkort, vad gör jag?

  1. Du behöver ha Mobilt BankID för att kunna visa kortkoden.
  2. Klicka här för att logga in och ta reda på din kortkod eller gå till sidan "Hantera kort" i appen där du också kan ta reda på den.
  3. Memorera din kortkod.

Hur många siffror säkerhetsdosa?

Tryck på piltangenten på din digipass. I fönstret visas en sjusiffrig kod. Tryck på piltangenten en gång till. I fönstret visas nu ett inmatningsfält för åtta siffror.

Hur länge håller en bankdosa?

Svart oval säkerhetsdosa med och utan logo Siffran 5 räknas sedan ned till 0 och då är batteriet slut. Vid normalanvändning är det drygt en månad från den första varningen tills batteriet är slut. Kontakta därför ditt bankkontor när du får första varningen för att byta till en ny dosa.

Hur kommer jag in på Nordea utan BankID?

Om du saknar Mobilt BankID eller kortläsare behöver du en QR-läsare för att kunna logga in och signera uppdrag i nätbanken.