:

Hur man budar på Plick?

Innehållsförteckning:

  1. Hur man budar på Plick?
  2. Hur aktiverar man safepay?
  3. Kan man bli Scammad på Plick?
  4. Vad kostar det att sälja på Plick?
  5. Hur handlar man säkert på Plick?
  6. Hur skickar man paket på Plick?
  7. Vad är Plick safepay?
  8. Hur fraktar man på TISE?
  9. Vad händer om man blir lurad på Plick?
  10. Hur får man saker sålda på Plick?
  11. Vad gör man om man blir lurad på Plick?
  12. Vad gör man om man blivit lurad på Plick?
  13. Hur postar man jeans?
  14. Hur kontaktar man Plick?

Hur man budar på Plick?

Ladda ner Appen Köp din nya outfit på Plick. Tänk på de där skorna eller den där klänningen du alltid drömt om men inte riktigt haft råd med. Börja med att skapa en profil. En sökning bort kanske du hittar drömplagget till en tiondel av priset.

Hur aktiverar man safepay?

Hur gör jag om säljaren inte aktiverat Plick Safe Pay? Ta kontakt med säljaren via chatten och be säljaren aktivera Plick Safe Pay. Att använda den integrerade betallösningen är alltid det säkraste alternativet för dig som köpare.

Kan man bli Scammad på Plick?

Tyvärr så finns det många oseriösa säljare på denna app. Bli inte lurad när du handlar på Plick. På Plick kan säljaren idag välja att använda sig av Plick Safe Pay eller låta köparen swischa eller föra över pengar direkt till sitt konto.

Vad kostar det att sälja på Plick?

Att lägga upp en annons på Plick är helt gratis! Lägga upp annonser gör du via appen.

Hur handlar man säkert på Plick?

När du handlar på Plick vill vi att du ska känna dig trygg. Det finns ett flertal olika sätt att minimera risken att råka ut för oseriösa säljare....Nedan följer ”best practice” för hur du handlar på Plick.

  1. Bekanta dig med säljare via chatten. ...
  2. Gå igenom säljarens omdömen. ...
  3. Syna plagget. ...
  4. Betalning. ...
  5. Lämna omdöme.

Hur skickar man paket på Plick?

Packa din vara så platt som möjligt, PostNord tar extra betalt för paket tjockare än tre centimeter. Tänk miljövänligt och återanvänd pappers- och plastkassar från mataffären när du fraktar. Skriv alltid din returadress på baksidan av paketet.

Vad är Plick safepay?

Det normala är att frakten läggs på priset och betalas av köparen om inget annat bestämts mellan köpare och säljare. Använder du Plick Safe Pay så är frakten satt i samband med att annonsen publicerats och köparen betalar för frakten i samband med att varan checkas ut.

Hur fraktar man på TISE?

Säljaren får betala för alla fraktkostnader, eftersom detta ingår i totalbeloppet från köparen (eller om säljaren valt att erbjuda gratis frakt). Tise rekommenderar att använda paket med spårning för allas trygghet. Säljaren bör behålla en kopia av kvitto eller fraktsedel som bevis på att paketet skickats.

Vad händer om man blir lurad på Plick?

Men Plick blockerade användarens konto, hänvisade Signe till att göra en polisanmälan och tipsade om att anmäla till Swish om felaktig betalning. Men summorna det rör sig om i den här typen av fall är ofta relativt små och långt ifrån alla som utsätts för bedrägeri på Plick anmäler det till polisen.

Hur får man saker sålda på Plick?

Oberoende vilken sida du säljer på är tajmingen avgörande för försäljningen. Helgen är det tillfälle som flest personer går in och letar prylar att köpa. För att maximera dina chanser att något sålt är det perfekt att lägga upp dina saker på fredagskvällen eller lördagsmorgonen.

Vad gör man om man blir lurad på Plick?

Men Plick blockerade användarens konto, hänvisade Signe till att göra en polisanmälan och tipsade om att anmäla till Swish om felaktig betalning. Men summorna det rör sig om i den här typen av fall är ofta relativt små och långt ifrån alla som utsätts för bedrägeri på Plick anmäler det till polisen.

Vad gör man om man blivit lurad på Plick?

Men Plick blockerade användarens konto, hänvisade Signe till att göra en polisanmälan och tipsade om att anmäla till Swish om felaktig betalning.

Hur postar man jeans?

Använd ett tåligt yttre emballage som sluter så tätt som möjligt om innehållet – förslagsvis en kartong eller kraftigare plast.

Hur kontaktar man Plick?

Nedan följer ”best practice” för hur du handlar på Plick. Börja med att ta kontakt med säljaren via chatten. Med hjälp av chatten kan du ställa eventuella frågor kring plagget och komma överens om upplägg kring affären.