:

Vad är mitt KauID?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är mitt KauID?
  2. Kan inte logga in MIUN?
  3. Hur ändrar man lösenord på Ping Pong?
  4. Hur kommer jag in på Ladok?
  5. Kan inte logga in på Moodle?
  6. Kan inte logga in på pingpong?

Vad är mitt KauID?

Användarnamnet är ditt personnummer. Lösenordet är det som du själv valde när du skapade kontot på antagning.se. Glömt ditt lösenord på antagning.se? Efter att du loggat in kommer du att skickas tillbaka till kau.se och återigen få tillgång till ditt KauID, nu med ett nytt lösenord.

Kan inte logga in MIUN?

Om en student har problem att logga in finns hjälp här Inloggningshjälp vi hämtar kontaktuppgifterna från Ladok. Ett studentkonto kan inaktiveras manuellt av Helpdesk eller automatiskt om vissa kriterier uppfylls, t.

Hur ändrar man lösenord på Ping Pong?

Här kan du hämta ett nytt lösenord till ditt PING PONG-konto. Ange antingen ditt användarnamn eller e-postadress och klicka på Hämta nytt lösenord. Ett nytt lösenord skapas och skickas till dig med e-post.

Hur kommer jag in på Ladok?

Det görs vanligtvis genom uppvisande av legitimation i servicedesk vid ditt lärosäte eller via en engångskod som skickas till din folkbokföringsadress. Även andra identifieringsmetoder används av eduID....Som student loggar du in i Ladok för studenter via någon av följande tjänster:

  1. Lärosätesinloggning.
  2. eduID.
  3. Antagning.se.

Kan inte logga in på Moodle?

För att återställa ditt lösenord, fyll i ditt användarnamn eller e-postadress nedan. Om vi kan hitta dig i databasen skickar vi ett meddelande till din e-postadress med vidare instruktioner.

Kan inte logga in på pingpong?

om tekniska problem: Exempelvis om du får ett felmeddelande när du försöker komma till PING PONGs inloggningssida. Kontakta servicedesken på IT. Är du registrerad student och har glömt ditt lösenord så kan du själv skapa ett nytt via selfservice.hb.se.