:

Hur ser jag mitt student-ID?

Innehållsförteckning:

  1. Hur ser jag mitt student-ID?
  2. Vad är Mecenatkort nummer?
  3. Vad är SheerID?
  4. Vad är studentnummer?
  5. Hur får man spotify student?

Hur ser jag mitt student-ID?

Student-ID är ett unikt nummer som du har i Mecenats system. Det skickas till dig i välkomstmailet du får från oss. Har vi inte din mailadress (antingen från din skola/din studentkår eller från dig sedan tidigare) så skickas ett brev med Student-ID till dig.

Vad är Mecenatkort nummer?

Student-ID är ett unikt nummer på 8 siffror som du hittar på ditt Mecenatkort och i brevet som kortet kommer med. Du använder det (eller mobilt BankID) för att identifiera dig när du registrerar ditt konto.

Vad är SheerID?

SheerID är en tredjepartstjänst som är specialiserad på att verifiera identitet. Storytel använder SheerID för att verifiera att du är registrerad som student och att du därmed är berättigad till studentrabatten. Verifieringen är giltig i 1 år.

Vad är studentnummer?

Ett studentnummer är en permanent kod som tilldelas en person och som används för att identifiera personen när uppgifter förs in, behandlas och lämnas ut. Studentnumret skapas då uppgifter om en person förs in för första gången i registerhelheten.

Hur får man spotify student?

Tillgängligt för studenter vid högskolor/universitet som stöds, verifierade av SheerID. För att verifiera loggar du antingen in på din högskolas/ditt universitets portal eller laddar upp bevis på registrering. Du behöver inte registrera din student-e-postadress på ditt Spotify-konto.