:

Varför kommer jag inte in på Candy Crush?

Innehållsförteckning:

  1. Varför kommer jag inte in på Candy Crush?
  2. Kan inte se mina vänner på Candy Crush?
  3. VAD ÄR King konto?
  4. Hur lägger man till vänner i Candy Crush?
  5. Hur spelar man Candy Crush?

Varför kommer jag inte in på Candy Crush?

Om du har problem med laddning av spelet stänger du först av alla andra program eftersom de kan påverka spelets prestanda. Om problemet kvarstår bör du kontrollera att du har den senaste versionen av Adobe Flash Player. Klicka här om du vill ladda ned den senaste versionen till datorn.

Kan inte se mina vänner på Candy Crush?

Om 'Vänlista' inte är vald kan våra spel inte se dina vänner, och du kaninte heller skicka meddelanden till eller få hjälp av dem. Kom ihåg att du måste göra det här var 90:e dag.

VAD ÄR King konto?

King-kontotgör att du kan spela tillsammans med andra aktiva spelare! Det ger dig en möjlighet att vara social även om du inte har något Facebook-konto eller om du inte vill ansluta ditt Facebook-konto till våra spel. Andra King-ansutna spelare kan ge dig extraliv, extradrag och hjälpa dig att låsa upp nya episoder.

Hur lägger man till vänner i Candy Crush?

Genom att lägga till vänner kan du spela med dem i alla Kings spel. Du kan lägga till eller bjuda in vänner genom att klicka på vänikonen i sidopanelen och ange deras e-postadress i fältet "Lägg till via e-post".

Hur spelar man Candy Crush?

Spelmekanik. Spelaret går ut på att lösa uppdrag genom att flytta på godisbitar. Spelarens mål är att genom att byta plats på två godisbitar kombinera längder av tre till fem godisbitar.