:

Hur gammal är min Whirlpool kyl?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gammal är min Whirlpool kyl?
  2. Vart sitter typskylten?
  3. Vad betyder e på kylskåp?
  4. Vad är en typskylt?
  5. Hur vet jag vilket kylskåp jag har?

Hur gammal är min Whirlpool kyl?

Ta reda på hur gammal din Whirlpool-vitvare är Typskylten på Whirlpool apparater innehåller utöver servicenumret (som är det nummer som börjar med 85) också ett serienummer, som vanligtvis är associerat med en streckkod. Serienumret kan hjälpa dig att se åldern på din apparat.

Vart sitter typskylten?

Typskylten är en etikett som vanligen är belägen på någon av följande platser: 1 Bakom en av lådorna (Gäller frys). 2 Inne i kylskåpet, vid en av grönsakslådor. 3 På insidan av skåpet.

Vad betyder e på kylskåp?

En ny energimärkning på vitvaror, tv-apparater och bildskärmar, började användas den 1 mars i butiker och e-handel. Bland annat har nya energiklasser tillkommit på skalan A-G och temperaturen i kylen sänks från 5 till 4 grader.

Vad är en typskylt?

Vad är en typskylt? Vitvaror och mindre hushållsapparater ska alltid vara försedda med en typskylt som innehåller information om din vara, i form av serienummer, modell etc. Denna information finns att finna på produktens "Typskylt" som oftast består av antingen ett klistermärke eller en ingravering.

Hur vet jag vilket kylskåp jag har?

Kylskåp, frysskåp, vinkylskåp och side-by-side skåp, Den mest vanliga placeringen är att typskylten sitter på insidan av skåpet, på vänster eller höger sida eller bakom en grönsakslåda.