:

Vad är medlems ID?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är medlems ID?
  2. Hur vet jag om jag är medlem i Coop?
  3. Vad är SKK Specialklubb?
  4. Vad kostar det att registrera hund i SKK?
  5. Måste jag vara medlem i SKK?
  6. Hur vet man om man är medlem i Coop?
  7. Vad är skillnaden mellan rasklubb och Specialklubb?

Vad är medlems ID?

Ditt sjusiffriga ID-nummer står på framsidan av ditt medlemskort eller på baksidan om du har Coop Mastercard. Du kan även hitta ditt ID-nummer: På utskick från Coop. Om du loggar in på Coop.se, klicka sedan på din profil och kategorin "Inställningar"

Hur vet jag om jag är medlem i Coop?

Du kan se aktuellt poängsaldo när du loggar in på coop.se, i appen eller i Medlemspunkten i butik.

Vad är SKK Specialklubb?

Specialklubbar. En specialklubb har ansvar för en eller flera raser i frågor som till exempel rasstandarder och bestämmelser för prov. Specialklubbar har rätt att arrangera officiella prov och har ofta träffar, kurser eller utställningar speciellt inriktade mot den eller de raser man har ansvar för.

Vad kostar det att registrera hund i SKK?

Det är gratis! Du behöver inte betala något för registreringen, den avgiften har din uppfödare redan betalat när valpen stambokfördes.

Måste jag vara medlem i SKK?

Det finns inget krav på att vara medlem för att man äger en hund eller för att kunna registrera sig som ägare till sin hund hos Svenska Kennelklubben.

Hur vet man om man är medlem i Coop?

På utskick från Coop. Om du loggar in på Coop.se, klicka sedan på din profil och kategorin "Inställningar" I Coop-appen under "Mitt Coop-kort” Du kan också få ditt ID-nummer om du kontaktar vår kundservice på telefonnummer 0771-17 17 17 knappval 2,4.

Vad är skillnaden mellan rasklubb och Specialklubb?

Inom specialklubbar med flera hundraser finns ofta underavdelningar, rasklubbar, för de olika hundraserna. Rasklubbarna fungerar ungefär som specialklubbarna, men är endast rådgivande i till exempel standardfrågor. För att ta reda på vilken rasklubb din hund tillhör, klicka på länken "Hundraser" längst ned på sidan.